ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Προκρίθηκαν Τσέλσι και Σεβίλλη (vids)

Champions League: Προκρίθηκαν Τσέλσι και Σεβίλλη (vids)
AP Images

Champions League: Με εκτός έδρας νίκες επί των Ρεν και Κράσνονταρ αντίστοιχα, η Τσέλσι και η Σεβίλλη προκρίθηκαν ήδη στους «16» της διοργάνωσης και θα παίξουν μεταξύ τους την πρωτιά του ομίλου.

Με δυο δυνατά παιχνίδια που εξασφάλισαν και τα πρώτα εισιτήρια για τη φάση των «16» άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο πέμπτος όμιλος έχει ξεκαθαρίσει πλέον, με την Τσέλσι και τη Σεβίλλη να είναι ήδη στους «16» της διοργάνωσης και τις Ρεν και Κράσνονταρ να διεκδικούν την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Οι Λονδρέζοι νίκησαν 2-1 στην έδρα της Ρεν, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε η ομάδα της Ανδαλουσίας στη Ρωσία. Οι δυο τους ισοβαθμούν στην πρώτη θέση στους εννέα βαθμούς, με τους Γάλλους και την Κράσνονταρ να έχουν από έναν βαθμό. Τσέλσι και Σεβίλλη είναι ήδη στους «16» του Champions League και στα υπόλοιπα ματς του ομίλου θα διεκδικήσουν την πρωτιά, ενώ η Ρεν και η Κράσνονταρ θα «κονταροχτυπηθούν» για τη θέση που θα τος εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή συνέχεια στη σεζόν.

Στον αγώνα της Ρωσίας η Σεβίλλη ήταν αυτή που προηγήθηκε με το γκολ του Ιβάν Ράκιτιτς στο 4’ της αναμέτρησης. Η Κράσνονταρ το πάλεψε αρκετά και κατάφερε στο 56’ να ισοφαρίσει με τον Βάντερσον, ωστόσο, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η «ψυχρολουσία» για τους Ρώσους. Ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι με ένα διαγώνιο δεξί σουτ χάρισε σπουδαία νίκη 2-1 στη Σεβίλλη και την πρόωρη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στη Γαλλία η Τσέλσι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και στο 22’ προηγήθηκε με τον Χόντσον Οντόι. Οι γηπεδούχοι της Ρεν προσπάθησαν να μπουν ξανά στο ματς, πίεσαν αρκετά και στο 85’ με μια κεφαλιά του Γκιρασί έφεραν το ματς στα ίσα, όμως, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ένας Γάλλος, ο Ολιβιέ Ζιρού, σκόραρε για να δώσει νίκη 2-1 στους Λονδρέζους που επίσης προκρίθηκαν ήδη στα νοκ-άουτ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πότε και πώς θα ανοίξει η εστίαση - Τα τραπεζοκαθίσματα και το ωράριο