ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφτασε τα 750 γκολ και έθεσε τον επόμενο στόχο (photos+video)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφτασε τα 750 γκολ και έθεσε τον επόμενο στόχο (photos+video)

Ένα ακόμα ορόσημο στην καριέρα του κατέκτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος συνεχίζει να θέτει στόχους.

Ακόμη έναν μεγάλο, ολοστρόγγυλο αριθμό «έπιασε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο το βράδυ της Τετάρτης (2/12), καθώς με το γκολ που σημείωσε στο 60ο λεπτό του αγώνα της Γιουβέντους εναντίον της Ντιναμό Κιέβου, έφτασε τα 750 τέρματα στην τεράστια καριέρα του.

Ο 35χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων σε 1.028 αγώνες. Συγκεκριμένα, πέτυχε 5 γκολ με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, 118 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 450 τη Ρεάλ Μαδρίτης, 75 με τη Γιουβέντους και 102 με την εθνική Πορτογαλίας.

Μάλιστα, τα 133 από τα 750 τέρματα τα έχει σημειώσει στο Champions League, όντας ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Με ανάρτηση στα social media, ο Πορτογάλος άσος έθεσε τον επόμενο στόχο στην καριέρα του. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο επίτευγμά του και ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν να επιτύχει τους στόχους του.

Στο μήνυμά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημειώνει τα εξής: «750 γκολ, 750 χαρούμενες στιγμές, 750 χαμόγελα στα πρόσωπα των οπαδών μας. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες και τους προπονητές που με βοήθησαν να φτάσω αυτό τον απίστευτο αριθμό τερμάτων. Ευχαριστώ, επίσης, τους πιστούς αντιπάλους μου, οι οποίοι με έκαναν να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά κάθε μέρα.

Όμως, πάνω απ' όλα, ευχαριστώ την υπέροχη οικογένειά μου, η οποία είναι πάντα παρούσα, στις καλές, αλλά και τις κακές στιγμές. Επόμενος στόχος: τα 800 γκολ! Πάμε!».

Απολαύστε και τα 750 γκολ του Κριστιάνο σε ένα βίντεο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Οριστικό! Παράταση των μέτρων μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου