ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Πού και πότε θα δούμε το μεγάλο ντέρμπι (videos+photos)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Πού και πότε θα δούμε το μεγάλο ντέρμπι (videos+photos)

Super League: Το μεγάλο ντέρμπι της... πρεμιέρας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί λίγο πριν από τα Χριστούγεννα!

Είναι από τα... όμορφα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Η αναμέτρηση αναβλήθηκε για να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου, ο οποίος όλο αναβαλλόταν το καλοκαίρι. Τελικά, έστω κι αν πέρασε από «σαράντα κύματα», διεξήχθη κανονικά με τον Ολυμπιακό να κατακτά το τρόπαιο. Πλέον ήρθε η ώρα και για το ματς του πρωταθλήματος, το οποίο βρίσκεται τις δύο ομάδες σε εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες.

Ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί, καθώς είναι πρωτοπόρος κι η μοναδική ομάδα που δεν έχει γνωρίσει την ήττα στη Super League. Συγκεκριμένα, μετράει εννιά νίκης και μια ισοπαλία σε ματς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Από την άλλη, η ΑΕΚ βρίσκεται στο -6 και περνά περίοδο κρίσης. Μάλιστα, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία και μια ενδεχόμενη ήττα μπορεί να φέρει τον Μάσιμο Καρέρα στην πόρτα της εξόδου.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Το σερί του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν ένα πολύ καλό σερί κόντρα στην «Ένωση» στα τελευταία εφτά ματς, μετρώντας πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες με 13-3 γκολ! Τελευταία, νίκη των «κιτρινόμαυρων» ήταν πριν από σχεδόν τρία χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 7 Φεβρουαρίου 2018, όταν είχαν νικήσει 2-1 για το Κύπελλο. Μάλιστα, ήταν η δεύτερη μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, καθώς στις 4/2/2018 είχαν επικρατήσει με το ίδιο σκορ για το πρωτάθλημα.

Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ


Η ώρα και το κανάλι

Η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1HD. Επίσης, θα υπάρξει ενημέρωση και μέσω του Live Chat του Onsports.gr.

Οι δηλώσεις...

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα και Μάριο Μιτάι)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς και Γιώργος Μασούρας)

Τα κορυφαία γκολ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο - Νεκρό το παιδί