ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK – Ολυμπιακός: Έτσι θα ξεκινήσουν το ντέρμπι - Οι αφίξεις των ομάδων (videos+photos)

AEK – Ολυμπιακός: Έτσι θα ξεκινήσουν το ντέρμπι - Οι αφίξεις των ομάδων (videos+photos)

Super League: Δείτε τις ενδεκάδες με τις οποίες θα ξεκινήσουν τον αγώνα στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν σε λιγότερο από μια ώρα στο ΟΑΚΑ στο εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής στη Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση και θέλουν τη νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία τους, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο και την απόσταση από τους διώκτες τους.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα ξεκινά με την αναμενόμενη ενδεκάδα βάσει των όσων δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση, σε ένα σύστημα 4-2-3-1. Ο Τσιγκρίνσκι αν και πονάει «σφίγγει τα δόντια» και ξεκινά βασικός, έχοντας τον Νεντελτσιάρου στο πλευρό του, ενώ στα άκρα θα είναι οι Λόπες και Μπακάκης.

Στο κέντρο, μπροστά από τα στόπερ θα είναι ο Σιμόες με τον Κρίστιτσιτς, ενώ σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Μάνταλος. Μένει στον πάγκο ο Σάκχοφ, ο οποίος δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Στην επίθεση οι Λιβάγια, Γκαρσία και Ανσαριφάρντ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιφύλαξε εκπλήξεις για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, καθώς άφησε εκτός τους Φορτούνη και Καμαρά, ενώ βασικός ξεκινάει ο Τιάγκο Σίλβα. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τετράδα στην άμυνα τους Χολέμπας, Σισέ Σεμέδο και Ραφίνια.

Μπροστά από το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Μπουχαλάκης και Εμβιλά. Στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μασούρας και Βρουσάι, στην κορυφή ο Ελ Αραμπί και πίσω του ο Σίλβα.

Οι αφίξεις των ομάδων

ΑΕΚ

Ολυμπιακός

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο - Νεκρό το παιδί