ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1: Ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν στο... τραγικό ΟΑΚΑ - Τα γκολ (videos)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1: Ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν στο... τραγικό ΟΑΚΑ - Τα γκολ (videos)

Super League: ΑΕΚ και Ολυμπιακός προσπάθησαν για τη νίκη αλλά τελικά... βολεύτηκαν με την ισοπαλία (1-1) στον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα το τελικό 1-1 μάλλον τους αφήνει ικανοποιημένες. Ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο και παράλληλα το +6 από την ΑΕΚ, η οποία από την πλευρά της έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο και κυρίως διάθεση σε ένα κρίσιμο ματς.

Οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση μετά το γκολ του Βρουσάι και θα μπορούσαν ακόμα και να πετύχουν την ανατροπή στο 90' αλλά ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε ώστε ο Τάνκοβιτς να κάνει το τελείωμα που ήθελε. Βέβαια, κι ο Ολυμπιακός είχε τη στιγμή του στο φινάλε με τον Εμβιλά να πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Τσιντώτας ήταν σε καλή θέση.

Οι σκόρερ...

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν καθόλου καλή και με εξαίρεση τη φάση του Ελ Αραμπί δεν προσέφερε κάποια ιδιαίτερη συγκίνηση. Ο ρυθμός άλλαξε τελείως στο δεύτερο μέρος, όταν κι οι προπονητές προχώρησαν σε διορθωτικές αλλαγές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η είσοδος του Φορτούνη άλλαξε την εικόνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι βρήκαν το γκολ στο 55ο λεπτό και είχαν ένα καλό τέταρτο σε εκείνο το σημείο.

Στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» αντέδρασαν, απείλησαν και τελικά βρήκαν την ισοφάριση με τον Σιμόες μετά από καταπληκτική εκτέλεση κόρνερ του Λιβάι Γκαρσία.

Διαιτητής: Αντρίς Τρεϊμάνις
Κίτρινες: Σιμόες, Κρίστιτσιτς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (71’ Παουλίνιο), Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες (86’ Ινσούα), Σιμόες, Κρίστιτσιτς (70’ Σάκχοφ), Γκαρσία, Μάνταλος, Λιβάγια (71’ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (46’ Ολιβέιρα).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι (82’ Ραντζέλοβιτς), Τιάγκο Σίλβα (46’ Φορτούνης), Μασούρας (46’ Καμαρά), Ελ Αραμπί.

Η χαμένη ευκαιρία του Ελ Αραμπί

ΓΚΟΛ: Το 0-1 από τον Βρουσάι

ΓΚΟΛ: Η ισοφάριση με τον Σιμόες

Η μεγάλη ευκαιρία του Τάνκοβιτς

Η τελευταία φάση με τον Εμβιλά

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο - Νεκρό το παιδί