ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν... πίστα πατινάζ» - Όσα δήλωσαν οι προπονητές (vids)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν... πίστα πατινάζ» - Όσα δήλωσαν οι προπονητές (vids)

Super League: Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ... πίστα πατινάζ μετά το τέλος του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» εμφανίστηκε πολύ απογοητευμένος από την εικόνα που είχε ο αγωνιστικός χώρος, ο οποίος δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να προσφέρουν καλό θέαμα. Όπως ανέφερε οι ποδοσφαιριστές απλά προσπαθούσαν να μείνουν όρθιοι!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρτίνς...

«Ένα ματς μοιρασμένο, στο πρώτο μέρος κακό επίπεδο, αυτό οφείλεται στον αγωνιστικό χώρο, μοιάζει με πίστα πατινάζ οι παίκτες γλιστρούσαν είχαμε πολλά φάουλμ. Κανείς δεν ήθελε να παίξει σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο ήταν επικίνδυνος για τη σωματική τους ακεραιότητα. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα βελτιώθηκαν, έγιναν φάσεις, υπήρξε βελτίωση του θεάματος αλλά γενικότερα ένα παιχνίδι πολύ κακό λόγω του αγωνιστικού χώρου».

Για το αν βοήθησε η είσοδος Καμαρά-Φορτούνη: «Η αλήθεια είναι πως βελτιώθηκε η εικόνα κι απ’ την είσοδο αυτών των παικτών, οι ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος ήταν πιο κλειστό ματς και για τους δύο. Στο δεύτερο οι δύο ομάδες προσπάθησαν περισσότερο να επιτεθούν».

Για τα λάθη των παικτών του αν φταίει ο αγωνιστικός χώρος: «Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος να μειώσουμε τα λάθη μας. Και οι δύο ομάδες έκαναν λάθη και γι’ αυτό φταίει ο αγωνιστικός χώρος».

Για τα τρία ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Άρη, ΑΕΚ: «Το Πρωτάθλημα είναι μέχρι τέλους ανταγωνιστικό, ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται, ο Άρης κάνει εξαιρετικό Πρωτάθλημα και παρακολουθούμε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα».

Καρέρα: «Έτσι πρέπει να είναι τα ντέρμπι»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα ενώ αναφέρθηκε κι αυτός στον κακό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος μάλιστα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη χαμένη ευκαιρία του Τάνκοβιτς στο 90'. Αναλυτικά όσα είπε...

«Ήταν ένα ντέρμπι έτσι το περίμενα με πολύ μαχητικότητα και μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Άξια ισοπαλία και για τους δύο παλέψαμε μέχρι το τέλος, έτσι πρέπει να είναι τα ντέρμπι».

Για την αντίδραση της ΑΕΚ μετά το 0-1: «Δυστυχώς είμαστε σε μια περίοδο που κάθε λάθος το πληρώνουμε. Ήμασταν καλοί στο να αντιδράσουμε κι αυτό αξίζει για να πούμε ένα μπράβο στα παιδιά».

Για το αν τον ικανοποίησε το πάθος της ομάδας του: «Ναι από άποψη μαχητικότητα τα πήγαν πολύ καλά. Ίσως θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι όταν κυκλοφορούσαμε την μπάλα, αλλά φταίει κι ο αγωνιστικός χώρος. Το είδαμε στην τελευταία φάση του Τάνκοβιτς που η μπάλα έσκασε μπροστά του».

Για το -6 απ’ τον Ολυμπιακό: «Σημαίνει πως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, ο αγώνας μας δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι 12 περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με καθολικό lockdown