ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Η έκπληξη της χρονιάς! – Όλα τα γκολ στην Αγγλία (videos)

Premier League: Η έκπληξη της χρονιάς! – Όλα τα γκολ στην Αγγλία (videos)

Premier League: Δείτε όλα τα γκολ από τους αγώνες της Τετάρτης (27/1) στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης για το 2021 έπεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα (1-2) από την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Σόλσκιερ, η οποία προερχόταν από τη σπουδαία πρόκριση επί της Λίβερπουλ στο Κύπελλο, είχε την ευκαιρία να διατηρηθεί μόνη στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας.

Οι «λεπίδες», όμως, έκαναν το «μπαμ» και με τη δεύτερη φετινή νίκη τους, αναθάρρησαν κάπως όσον αφορά στην παραμονή, έστω κι αν χρειάζονται ένα θαύμα. Παράλληλα, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έδωσε την ευκαιρία στη Σίτι να μείνει μόνη στην κορυφή, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο.

Ο 23χρονος επιθετικός Όλιβερ Μπερκ μπήκε στο ματς στο 70΄ και τέσσερα λεπτά μετά ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης των φιλοξενούμενων.

Με «γκέλα» ξεκίνησε η θητεία του Τόμας Τούχαλ στον πάγκο της Τσέλσι, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Γουλβς. Οι «μπλε» δεν μπόρεσαν έτσι να πλησιάσουν στην πρώτη εξάδα κι μάχη που δίνουν για έξοδο στην Ευρώπη παραμένει δύσκολη.

Η Άστον Βίλα προηγήθηκε δύο φορές, αλλά στο φινάλε αυτή που χαμογέλασε ήταν η Μπέρνλι με 3-2. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν μία τεράστια νίκη κι απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Μάντσεστερ Γ.-Σέφιλντ Γιουν. 1-2 (64΄ Μαγκουάιρ - 23΄ Μπράιαν, 74΄ Μπερκ)

Έβερτον-Λέστερ 1-1 (30΄ Χάμες Ροντρίγκες - 67΄ Τίλεμανς)

Τσέλσι-Γουλβς 0-0

Μπέρνλι-Άστον Βίλα 3-2 (52΄ Μι, 76΄ ΜακΝιλ, 79΄ Γουντ - 14΄ Γουότκινς, 68΄ Γκρίλις)

Μπράιτον-Φούλαμ 0-0

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Στο τραπέζι έκτακτα μέτρα για τα καταστήματα στις «κόκκινες» περιοχές