ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέβις Μουγκάμπι: Ο παίκτης που «έσπασε» το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο (videos+photo)

Μπέβις Μουγκάμπι: Ο παίκτης που «έσπασε» το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο (videos+photo)

Το όνομα Μπέβις Μουγκάμπι το πιθανότερο είναι να μην σαν λέει πολλά, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής από την Ουγκάντα έσπασε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος πριν από έναν χρόνο και κάτι είχε αφήσει άπαντες με το στόμα ανοικτό με το απίστευτο επιτόπιο άλμα που είχε κάνει στην αναμέτρηση με τη Σαμπντόρια.

Το άλμα του είχε μετρηθεί στα 71 εκατοστά, επίδοση που αποτέλεσε την κορυφαία στην ιστορία. Το συγκεκριμένο ρεκόρ, όμως, δεν ανήκει πλέον στον «CR7», καθώς ο... άσημος Μουγκάμπι το ξεπέρασε!

Ο ποδοσφαιριστής της Μάδεργουελ στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Σκωτίας κόντρα στη Ρος Κάουντι σκόραρε με κεφαλιά, κάνοντας άλμα 75 εκατοστών!

Βελτίωσε δηλαδή την καλύτερη επίδοση κατά 4 εκατοστά, με το ύψος του άλματος να φτάνει τα 262 εκατοστά. Κάτι που σημαίνει ότι έφτασε έξι εκατοστά πιο πάνω από τον Ρονάλντο.

«Είναι πολύ ανταγωνιστικός τύπος, οπότε ίσως πρέπει να του στείλω ένα μήνυμα και να του πω “bro, πρέπει να βελτιωθείς”. Δεν ασχολούμαι πολύ με τα social media, αλλά από την Τετάρτη το τηλέφωνό μου χτυπάει ασταμάτητα, είναι κάπως τρομακτικό» είπε ο 25χρονος αμυντικός, ο οποίος έδωσε με αυτό τον τρόπο τη νίκη στην ομάδα του, η οποία είχε να κερδίσει από τον περασμένο Οκτώβριο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στενεύει ο κλοιός στην Αττική με 265 νέες μολύνσεις - Ο χάρτης της διασποράς