ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Σκοράρει και στο... τραγούδι! - «Παρών» στο φημισμένο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Σκοράρει και στο... τραγούδι! - «Παρών» στο φημισμένο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ο Σουηδός «σταρ» θα κάνει την υπόσχεση του πραγματικότητα και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο φημισμένο φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Ιμπραΐμοβιτς είχε αποδεχθεί την πρόκληση του Αμαντέους, παρουσιαστή και καλλιτεχνικού διευθυντή του φεστιβάλ, και θα βρεθεί κανονικά στη γιορτή του τραγουδιού που θα διεξαχθεί 2-6 Μαρτίου. Το αξιοσημείωτο είναι ότι στις 3 Μαρτίου, η Μίλαν αγωνίζεται με την Ουντινέζε για το πρωτάθλημα!

Ο Σουηδός επιθετικός έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου ώστε να καταφέρει να διασφαλίσει τις δεσμεύσεις του με το φεστιβάλ, που θα μεταδίδεται κάθε βράδυ ζωντανά στη Rai. «Θα είναι εκεί την Τρίτη, την Τετάρτη θα έχει έναν αγώνα και θα επιστρέψει από την Πέμπτη έως το Σάββατο στο Σαν Ρέμο», δήλωσε ο Αμαντέους.

Η Μίλαν επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι ο Ιμπραΐμοβιτς «θα προπονηθει Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο σε μια ειδική δομή στην περιοχή του Σαν Ρέμο, την παραθαλάσσια πόλη της Λιγουρίας και θα ακολουθήσει πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του προπονητικού επιτελείου του συλλόγου».

Την Τετάρτη, θα επιστρέψει στο Μιλάνο όλη την ημέρα για να προετοιμαστεί για τον απογευματινό αγώνα εναντίον του Ουντινέζε και θα προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του το επόμενο πρωί πριν επιστρέψει στο Σαν Ρέμο.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello sport, ο σύλλογος είχε προειδοποιηθεί για αυτήν την έξτρα αθλητική δέσμευση του Σουηδού από τον Αύγουστο, προτού παρατείνει το μονοετές συμβόλαιό του με την Μίλαν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Αιγάλεω: Δύο νεκροί σε φρικτό τροχαίο - Γνωστός YouTuber ο ένας νεαρός