ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Το πρόγραμμα των Play Off – Ξεκίνημα με ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Super League: Το πρόγραμμα των Play Off – Ξεκίνημα με ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Super League: Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των Play Off, που ξεκινούν με ντέρμπι «Δικεφάλων», ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Μετά από την ηλεκτρονική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/3), η πρεμιέρα πέρα από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Άρης και Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός.

Χωρίς αμφιβολία, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, τα αποτελέσματα των αγώνων της 1ης αγωνιστικής αναμένεται να κρίνουν πολλά, όσον αφορά στη συνέχεια της διαδικασίας. Από εκεί και πέρα, η 2η αγωνιστική περιλαμβάνει τα ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Άρης-Αστέρας.

Την 3η αγωνιστική θα γίνει το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ η αυλαία των Play Off θα πέσει με τα ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Άρης και ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Play Off

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κάποιος οι αγωνιστικές του δεύτερου γύρου, δεν έχουν την ίδια σειρά με αυτές του πρώτου. Για παράδειγμα, το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα γίνει την 3η αγωνιστική και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός τη 10η (κι όχι την 8η).

Να θυμίσουμε ότι οι έξι ομάδες ρίχνονται στη μάχη των Play Off, διατηρώντας τους βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει στην κανονική περίοδο. Η πρεμιέρα θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/3), με τις ημερομηνίες των υπόλοιπων αγώνων να αποφασίζονται την Τετάρτη (17/3).

Η 1η αγωνιστική είναι κι η μοναδική που θα διεξαχθεί πριν τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022.

Η βαθμολογία της κανονικής περιόδου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παγώνη στο Newsbomb.gr για εμβόλιο AstraZeneca: Δεν υπάρχει πρόβλημα, συνεχίζουμε κανονικά»