ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα-Ονδούρα 2-1: Θετικά δείγματα και... καμπανάκι – Δείτε τα γκολ (videos)

Ελλάδα-Ονδούρα 2-1: Θετικά δείγματα και... καμπανάκι – Δείτε τα γκολ (videos)

Εθνική ομάδα: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε 2-1 την Ονδούρα σε φιλική αναμέτρηση, στην οποία ο Τζον Φαντ Σχιπ έκανε πολλές δοκιμές, είδε αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά άκουσε κι ένα... καμπανάκι κινδύνου.

Η Ελλάδα επέστρεψε στην Τούμπα μετά από 14 χρόνια, με τον Ολλανδό τεχνικό να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα πριν την αναμέτρηση με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο ένας παίκτης ξεκίνησε βασικός σε σχέση με το ματς της Ισπανίας, αυτός ήταν ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος πιθανότατα δεν θα παίξει στο ματς της Τετάρτης (31/3).

Η Εθνική έδειξε πολύ καλά στοιχεία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ειδικά στην επίθεση, όπου ο Βαγγέλης Παυλίδης έκλεψε την παράσταση, αγωνιζόμενος κι ως επιτελικός μέσος.

Γενικότερα, οι διεθνείς πέρα από τα δύο γκολ του επιθετικού της Βίλεμ, έχασαν πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Μάνταλο. Εν κατακλείδι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα τέρματα και να επικρατήσουν με εντυπωσιακό σκορ.

Από την άλλη, βέβαια, με δεδομένη τη δυναμικότητα της Ονδούρας και μολονότι το γκολ της ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα, η Εθνική δέχθηκε αρκετές ευκαιρίες και μια σχετική πίεση στο φινάλε. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι έκαναν 13 τελικές (οι διεθνείς είχαν 12) κι αποτελεί ένα... καμπανάκι εν όψει Γεωργίας.

Εικόνες από το φιλικό

Τα γκολ του αγώνα

ΓΚΟΛ 1-0 (14' Παυλίδης)

ΓΚΟΛ 1-1 (40' Ροντρίγκες)

ΓΚΟΛ 2-1 (59' Παυλίδης)

Η ενδεκάδα της Εθνικής

Pre-Game

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Ασφυξία» στα νοσοκομεία της Αθήνας - «126 ασθενείς περιμένουν για ΜΕΘ»