ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποκάλυψη του Σταλόνε για τον Πελέ: «Ακόμα έχω σπασμένο δάχτυλο»

Η αποκάλυψη του Σταλόνε για τον Πελέ: «Ακόμα έχω σπασμένο δάχτυλο»

Πελέ: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε σε συνέντευξη του για τον Βραζιλιάνο θρύλο κι αποκάλυψε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην ταινία «Η μεγάλη απόδραση των 11».

Ο Αμερικανός ηθοποιός στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας «Grudge Match», μίλησε στο BBC κι αποθέωσε τον Πελέ και το δυνατό σουτ του.

«Τι σουτ ήταν αυτό; Ακόμη έχω σπασμένο δάχτυλο στην προσπάθειά μου να σταματήσω ένα πέναλτι που εκτέλεσε. Έβαλε ένα ζευγάρι παπούτσια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία είχαν χαλύβδινη μύτη και η μπάλα ήταν σαν κανόνι! Ήταν διπλάσιο το βάρος από αυτό που είναι σήμερα! Με προειδοποίησε μάλιστα πού θα έστελνε τη μπάλα στο πέναλτι. Ακόμη κι έτσι, δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα, παρότι την έστειλε εκεί ακριβώς που είπε. Εκτέλεσε ξανά και έσπασε ένα παράθυρο στους στρατώνες όπου γυρνούσαμε την ταινία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταλόνε.

Να θυμίσουμε ότι «Η μεγάλη απόδραση των 11» είναι μια από τις πιο γνωστές ταινίες που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, με «Ρόκι» να είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας των αιχμαλώτων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αποκάλυψη - «Σε ένα μήνα θα κατέθετε για πολύκροτη υπόθεση»