ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Σήκωσε το Copa del Rey με σόου Λιονέλ Μέσι - Δείτε όλα τα γκολ (video)

Copa del Rey Μπαρτσελόνα Λιονελ Μέσι Lionel Messi

Μπαρτσελόνα: Με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει... πάρτι και τους υπόλοιπους να ακολουθούν, οι «μπλαουγκράνα» «διέλυσαν» 4-0 την Μπιλμπάο και κατέκτησαν το 31ο Copa del Rey στην ιστορία του συλλόγου.

Ο ηγέτης των Καταλανών είχε κέφια, οι συμπαίκτες του εμφανίστηκαν το ίδιο ορεξάτοι και κάπως έτσι η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το κύπελλο Ισπανίας, κάνοντας περίπατο κόντρα στην απογοητευτική Μπιλμπάο.

Στον τελικό που έγινε στη Σεβίλλη, οι «μπλαουγκράνα» σφυροκόπησαν από τα πρώτα λεπτά τους Βάσκους, οι οποίοι αποφάσισαν να παίξουν από το ξεκίνημα μαζική άμυνα. Άντεξαν για σχεδόν 60 λεπτά, αλλά από εκεί και πέρα παραδόθηκαν στην ανωτερότητα της Μπάρτσα, η οποία δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι θα μπορούσε να είχε σκοράρει άλλα τόσα γκολ!

Αυτός ήταν ο 35ος τίτλος του Μέσι, ο οποίος κατέκτησε και το βραβείο του MVP, αν και ίσως να έπρεπε αυτός να καταλήξει στα χέρια του εκπληκτικού Φρένκι Ντε Γιονγκ. Όπως και να έχει ο Αργεντινός «σταρ» στον ενδεχομένως και τελευταίο τελικό του με την Μπάρτσελόνα, ήταν απολαυστικός και πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ (ειδικά το τρίτο ήταν αριστούργημα).

Από την άλλη, οι παίκτες της Μπιλμπάο ήταν απαρηγόρητοι, καθώς μέσα σε δύο εβδομάδες έχασαν δύο τελικούς Copa del Rey. Καθόλου εύκολο να το διαχειριστεί κάποιος...

Τα highlights

Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα 0-4 (60' Γκριεζμάν, 63' Ντε Γιονγκ, 68', 72' Μέσι)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πιο θλιβερή φωτογραφία της ζωής της - Μόνη αποχαιρέτησε τον πρίγκιπά της