ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

European Super League: Αντιδρούν οι φίλοι της Λίβερπουλ – Κρέμασαν μαύρα πανό στο Anfield

Λίβερπουλ Liverpool
Twitter: @SpionKop1906

European Super League: Οι οπαδοί της Λίβερπουλ αντιδρούν έντονα στην απόφαση του συλλόγου να είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της νέας «κλειστής» λίγκας.

Μάλιστα, οι φίλοι των «κόκκινων», μολονότι δεν μπορούν να δώσουν το παρών στο Anfield λόγω του κορονοϊού, δεν έμειναν αμέτοχοι κι έδειξαν ότι είναι κάθετα αντίθετοι.

Πέρα από την απογοήτευση και την οργή που εξέφρασαν μέσω των social media, προχώρησαν και σε άλλες ενέργειες. Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι της Δευτέρας (19/4) είναι κρεμασμένα έξω από το Anfield δύο μαύρα πανό με ξεκάθαρα μηνύματα.

«Οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι εναντίον της European Super League» ανέφερε το ένα, ενώ στο άλλο το μήνυμα που υπήρχε ήταν το εξής: «Ντροπή σας. Αναπαύσου εν ειρήνη Λίβερπουλ. 1892-2021».

Επίσης, όπως γνωστοποίησαν γκρουπ οπαδών της Λίβερπουλ θα αφαιρέσουν και όλα τα πανό και τις σημαίες που βρίσκονται στο Kop από την αρχή της σεζόν, αναφέροντας ότι: «Αισθανόμαστε πως δεν μπορούμε πλέον να υποστηρίζουμε έναν σύλλογο που βάζει την οικονομική απληστία πάνω από το καλό του αθλήματος».

Η κορύφωση των αντιδράσεων αναμένεται να υπάρξει στο τελευταίο φετινό ματς της ομάδας, με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας, εκεί όπου αναμένεται να δώσουν το παρών 10.000 θεατές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εβδομάδα αποφάσεων για το lockdown: Πάσχα στην πόλη με κωδικό 6;