ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – ΠΑΟΚ 0-1: Σβαμπ... και κάτω! - Δείτε γκολ και φάσεις (videos+photos)

Άρης - ΠΑΟΚ

Άρης – ΠΑΟΚ: Με γκολ του Στέφαν Σβαμπ από τα πρώτα λεπτά, ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε (1-0) το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κι έπιασε τους «κίτρινους» στη δεύτερη θέση.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Άρη κι έκανε... πτήση για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με τον Σβαμπ κι από εκεί και πέρα έκλεισαν όλους τους διαδρόμους και κράτησαν μακριά από την εστία του Πασχαλάκη τους αντιπάλους τους. Παράλληλα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε μια καλή ευκαιρίες με τον Ελ Καντουρί για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Άρης είχε ελάχιστες καλές φάσεις, κάτι που ανάγκασε τον Άκη Μάντζιο να ανακατέψει την τράπουλα στο δεύτερο μέρος.

Οι «κίτρινοι», όμως, αδυνατούσαν να βρουν λύση στον γρίφο που τους είχε βάλει η άμυνα του ΠΑΟΚ, ο οποίος στο 69ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Κουέστα να κάνει σωτήρια επέμβαση στο σουτ του Ζίβκοβιτς.

Γενικότερα, οι παίκτες του Γκαρσία είχαν φέρει το ματς εκεί που ήθελαν, δίνοντας το τέμπο που τους βόλευε. Ο Ουάρντα, όμως, δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα δύο λεπτών, με αποτέλεσμα να αποβληθεί στο 86ο λεπτό, κάτι που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Όπως ήταν φυσικό οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα. Στις καθυστερήσεις ο Πασχαλάκης έκανε σπουδαία επέμβαση σε προσπάθεια του Μπερτόγλιο, κράτησε το «μηδέν» κι ο ΠΑΟΚ έφυγε με το «διπλό»

Άρης - ΠΑΟΚ 0-1

Το φιλμ του αγώνα

Το πανό στο γήπεδο

ΓΚΟΛ 0-1

Η μεγάλη ευκαιρία του Ελ Καντουρί

Η μεγάλη επέμβαση του Κουέστα

Δύο κίτρινες σε 1' και αποβολή για Ουάρντα!

Η μεγάλη επέμβαση του Πασχαλάκη

Ενδεκάδες

Άρης - ΠΑΟΚ
Η ενδεκάδα του Άρη
Άρης - ΠΑΟΚ
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Pre-Game

Η προθέρμανση

Η άφιξη των ομάδων

Άρης

ΠΑΟΚ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Εμβολιασμός άνω των 30 ετών από τη Μ. Εβδομάδα - Το χρονοδιάγραμμα ανοίγματος