ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1: Το «τριφύλλι» υπολόγιζε χωρίς τον... Γκαρσία - Φάσεις και γκολ (vids+photos)

AEK Παναθηναϊκός

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» βρέθηκε μια ανάσα από το «διπλό», αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος με γκολ στο 92ο λεπτό κράτησε όρθια (1-1) την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την ισοφάριση στο δεύτερο λεπτών των καθυστερήσεων, ωστόσο η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πρέπει να νιώθει αδικημένη από το τελικό 1-1.

Οι «πράσινοι» έπαιζαν τα ρέστα τους στη μάχη για την Ευρώπη και πήγαν στο ΟΑΚΑ με μόνο στόχο τη νίκη. Μολονότι έκαναν μόλις δύο τελικές, κατάφεραν να πετύχουν γκολ με τον Ιωαννίδη, την ώρα που οι γηπεδούχοι μέτρησαν 15, αλλά αδυνατούσαν να είναι αποτελεσματικοί.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κιτρινόμαυροι» άσκησαν μεγάλη πίεση στους αντιπάλους τους, αλλά χρειάστηκε να φτάσουν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για να σκοράρουν με τον Γκαρσία και τελικά να αποφύγουν τα χειρότερα.

Η ΑΕΚ διατήρησε έτσι το +5 από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο έχασε την ευκαιρία να πιάσει τον Άρη και τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση. Το «τριφύλλι» από την πλευρά του έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια του να βρεθεί στην πρώτη τετράδα.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Το φιλμ του αγώνα

Το παρ' όλίγον αυτογκόλ του Βέλεθ

ΓΚΟΛ 0-1

Η ευκαιρία του Γαλανόπουλου

Το πέναλτι που έγινε φάουλ μέσω VAR

“Άγγιξε” την ισοφάριση ο Μάνταλος

Η προειδοποίηση του Γκαρσία

1-1 με κεφαλιά του Γκαρσία στις καθυστερήσεις

Οι ενδεκάδες

ΑΕΚ

Παναθηναϊκός

Pre-Game

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2021: Έτσι θα γιορτάσουμε - Οι εκκλησίες, οι μετακινήσεις και τα άτομα στο πασχαλινό τραπέζι