ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Όλα τα γκολ κι η βαθμολογία των Play Off (videos+photos)

Σούπερ Λιγκ Super League

Super League: Δείτε όλα τα γκολ από τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία των Play Off του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του ντέρμπι με την ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 με σκόρερ τον Μπρούμα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ουσιαστικά αδιάφοροι, αλλά από τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο μέρος, ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο και και πήραν ένα ακόμα τρίποντο.

Ο Ολυμπιακός αύξησε κι άλλο τη διαφορά από Άρη, ΠΑΟΚ και πήρε ψυχολογία πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Μεγάλη Τετάρτη. Από την άλλη, η ΑΕΚ έχασε έδαφος και βρίσκεται στο -3 από τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, κάτι που αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς και με τον Παναθηναϊκό στη μάχη της Ευρώπης.

Σε ένα ντέρμπι που σε μικρά μόνο διαστήματα έγινε ποιοτικό παιχνίδι, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν είχε τεράστιο λόγο να πάρει ρίσκα και δεν πήρε. Με τέσσερις παίκτες από την Ακαδημία στην ενδεκάδα και χωρίς τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον τιμωρημένο Ουάρντα μεσοεπιθετικά, πήγε στο χαλαρό το ματς και είναι σαφώς ικανοποιημένος από το τελικό 0-0.

Ο Παναθηναϊκός σ' ένα ματς τελικό έχει δύο πράγματα να θυμάται. Το πρώτο είναι η φάση του 79', όπου ο Γκεστράνιους έδωσε φάουλ και δεν άφησε πλεονέκτημα κι ενώ στην εξέλιξη της ο Μακέντα σκόραρε. Η δεύτερη είναι στο 96'. Τότε ο Πασχαλάκης είπε «όχι» στο πλασέ του Καρλίτος και στέρησε τη νίκη από τον Παναθηναϊκό, ψαλιδίζοντάς του ουσιαστικά τις πιθανότητες για Ευρώπη.

Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ ο Άρης, ώστε να μείνει μόνος του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, «καπαρώνοντας» παράλληλα ένα εισιτήριο για το Conference League της προσεχούς περιόδου. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», παρά το ότι οι παίκτες του βρήκαν δίχτυα δις: ο Ντάνιελ Μαντσίνι (74’) άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς, με τον Λίντσεϊ Ρόζ (81’) να σκοράρει σε λάθος εστία, προς τέρψη των Αρκάδων.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

Μανόλο Χιμένεθ (ΑΕΚ)

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 1-1

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 1-1

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης)

Γιώργος Χωριανόπουλος (Άρης - συνεργάτης Άκη Μάντζιου)

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Πάμπλο Γκαρσία (ΠΑΟΚ)

Λάζλο Μπόλονι (Παναθηναϊκός)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το «πλήγμα» Μπάιντεν σε Ερντογάν: Τι σημαίνει η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων- Γιατί τώρα