ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χαμός» στο Ολντ Τράφορντ: «Ντου» οπαδών πριν το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ (videos)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Λίβερπουλ Premier League

Premier League: Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισέβαλαν στο Ολντ Τράφορντ, δύο ώρες πριν από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει στα γήπεδα της Αγγλίας έλαβαν χώρα ανήμερα του Πάσχα στο Όλντ Τράφορντ, με τους εξαγριωμένους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» να κάνουν «ντου» στο γήπεδο.

Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να διαμαρτυρηθούν κατά της ιδιοκτησίας της οικογένειας Γκλέιζερ, στην οποία ασκούν κριτική εδώ και αρκετό καιρό. Το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρωτοστάτησε για τη δημιουργία της European Super League έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sky News, ένας από τους οπαδούς που εισέβαλε στο γήπεδο τόνισε ότι η διαμαρτυρία δεν αφορά μόνο τη ESL, αλλά γίνεται ώστε η οικογένεια Γκλέιζερ να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Οι φίλοι της ομάδας πήγαν στο Ολντ Τράφορντ και δύο ώρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα ενός οπαδού να κάνει βόλτα, κρατώντας το σημαιάκι του κόρνερ, θυμίζει σκηνικά που έχουμε δει στη χώρα μας.

Επίσης, πολλοί οπαδοί έχουν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο και νωρίτερα προσπάθησαν να μπλοκάρουν την είσοδο της αποστολής στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα, πάντως, με τα βρετανικά ΜΜΕ τη δεδομένη στιγμή δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αιτωλοακαρνανία:«Πάρε με να ξανά είμαστε μαζί» - Συγκλονίζει ο άνδρας της 30χρονης εγκύου που πέθανε