ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Όλα τα γκολ κι η βαθμολογία των Play Off (videos)

Super League

Super League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία στα Play Off του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κι έκανε καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία έχουν πάρει τον... αέρα των αντιπάλων τους, καθώς πανηγύρισαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους κόντρα στην ομάδα του Χιμένεθ.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα συγκροτημένη εμφάνιση, άντεξε στο πρώτο μέρος και μετά την ανάπαυλα και την είσοδο του Ουάρντα «χτύπησε» δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά, για να πανηγυρίσει το «διπλό» που τον φέρνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ θα πρέπει να τα παίξει όλα για όλα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, καθώς βρίσκεται μόλις στο +3 από το «τριφύλλι». Εν κατακλείδι μιλάμε για ένα ματς που αναμένεται να κρίνει την τέταρτη ομάδα που θα παίξει στην Ευρώπη.

Ο Αστέρας Τρίπολης αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά «κακός δαίμονας» του Παναθηναϊκού, έμεινε αήττητος (2-2) για τέταρτη φορά μέσα στη σεζόν. Η ομάδα της Τρίπολης προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ισάριθμες ισοφάρισε ο Χατζηγιοβάνης, όμως οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι στις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες του σημαδεύοντας τα δοκάρια με τους Καρλίτος και Σανκαρέ.

Έδαφος όσο αφορά την ευρωπαϊκή έξοδο του τη νέα χρονιά έχασε ο Άρης, μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης». Ο «κίτρινοι», μολονότι, προηγήθηκαν με τον Μάνο, είδαν τον Φορτούνη να σκοράρει λίγο πριν το τέλος. Μοιραίος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος έχασε πέναλτι στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης και ένα λεπτό αργότερα είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι σε προσπάθεια του.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-2

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Μανόλο Χιμένεθ (ΑΕΚ)

Πάμπλο Γκαρσία (ΠΑΟΚ)

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2-2

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2-2

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Λάζλο Μπόλονι (Παναθηναϊκός)

Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης)

Άρης - Ολυμπιακός 1-1

Άρης - Ολυμπιακός 1-1

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Άκης Μάντζιος (Άρης)

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

Η βαθμολογία

Βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Ήταν υγιέστατη»: Συντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης που πέθανε μετά τον εμβολιασμό (vid)