ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Κυρίαρχος στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός – Τα γκολ κι η τελική βαθμολογία των Play Off

Super League Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Super League: Δείτε τα γκολ από το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής, όπως και την τελική βαθμολογία στα Play Off

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον απογοητευτικό Παναθηναϊκό κι επικράτησε 4-1 στη Λεωφόρο.

Ήταν 21 Μαρτίου 2001. Ο Ολυμπιακός πήγε στη Λεωφόρο για τη ρεβάνς Κυπέλλου, έπειτα από το 1-1 στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς κι έφυγε με το εντυπωσιακό 1-4 και την πρόκριση. 20 χρόνια και σχεδόν δύο μήνες αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν την τραγική κατάσταση στην οποία είναι οι «πράσινοι» και το έκαναν ξανά!

Ένα αποτέλεσμα που ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους εν όψει του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή. Αντίθετα, ο άλλος φιναλίστ είχε μάλλον περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε το μυαλό του στον τελικό του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα (0-1) στην Τούμπα από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στα Play Off και παράλληλα έσπασαν το εντός έδρας αήττητο του ΠΑΟΚ, ο οποίος, πάντως, έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή Τζοβάρα.

Στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Άρης έμειναν στο 0-0 για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 1991. Από τότε μέχρι σήμερα (16/5) μεσολάβησαν 52 αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στα οποία είχαμε γκολ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν η... νικήτρια, καθώς με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πέτυχε τον στόχο της, τερματίζοντας στην τρίτη θέση, κάτι που είχε να συμβεί από τις αρχές της δεκαετίας του '80.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-4

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-4

Τα highlights

Οι ενδεκάδες

Οι δηλώσεις των προπονητών

Σωτήρης Συλαϊδόπουλος (Παναθηναϊκός)

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

ΑΕΚ – Άρης 0-0

ΑΕΚ - Άρης 0-0

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Μανόλο Χιμένεθ (ΑΕΚ)

Άκης Μάντζιος (Άρης)

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Πάμπλο Γκαρσία (ΠΑΟΚ)

Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης)

Pre Game

Post Game

Η βαθμολογία

Super League Βαθμολογία

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Καλό ταξίδι αγάπη μου»: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της Καρολάιν