ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Champions League: Η ώρα και το κανάλι του Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι

Champions League

Champions League: Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον αγγλικό «εμφύλιο», με την Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι να διεκδικούν το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης θα είναι από την Αγγλία. Για τρίτη φορά στην ιστορία του Champions League θα αγωνιστούν στον τελικό δύο αγγλικές ομάδες.

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κατακτήσει για πρώτη φορά το τρόπαιο. Η Τσέλσι έχει ήδη πάρει ένα, το 2012, με τη νίκη της στα πέναλτι στον τελικό κόντρα στη Μπάγερν.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε το βράδυ της Παρασκευής (28/05) τον Ιλκάι Γκιντογκάν να εγκαταλείπει την τελευταία προπόνηση της Σίτι με τραυματισμό στο πόδι και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει λίγες ώρες πριν απ’ την έναρξη του τελικού.

Απ’ την άλλη πλευρά, ο Τόμας Τούχελ έχει πλέον διαθέσιμους τόσο τον βασικό (εδώ και λίγους μήνες) γκολκίπερ της Τσέλσι, Εντουάρντ Μεντί, όσο και τον Ενγκολό Καντέ και θα μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαόθ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πο Ντεβίς, Ρομπέρτο ντελ Παλομάρ και 4ο τον Ισπανό Κάρλος Θέρο Γράντε. Στο VAR θα βρίσκονται οι Ισπανοί Αλεχάντρο Ερνάντεθ, Χουάν Μουνουέρα.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ουόκερ, Στόουνς, Ρούμπεν Ντίας, Ζιντσένσκο, Μπερνάρντο Σίλβα, Φερναντίνιο, Γκιουντογκάν, Μάχρεζ, Ντε Μπρόινε, Φόντεν.

Τσέλσι: Μεντί, Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Καντέ, Τσίλγουελ, Πούλισιτς, Βέρνερ, Μάουντ.

Η ώρα και το κανάλι

Ο τελικός του Champions League θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση τόσο από το CosmoteSport1HD, όσο κι από την ΕΡΤ1.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ραντεβού από σήμερα και με τα 4 εμβόλια για τους 30-34 ετών - «Στοίχημα» ο εμβολιασμός άνω των 18