ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Η UEFA «απέκλεισε» Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους από το trailer της (vid)

Champions League
AP Images

Champions League: Η φάση των ομίλων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα κι η UEFA έστειλε το δικό της μήνυμα στους τρεις… αποστάτες.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία παρουσίασε ένα βίντεο εν όψει της έναρξης, από το οποίο απουσιάζουν η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα κι η Γιουβέντους.

Να θυμίσουμε ότι οι συγκεκριμένοι σύλλογοι είναι οι μοναδικοί που εξακολουθούν να επιμένουν στην ίδρυση της European Super League κι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα «το πρότζεκτ είναι ζωντανό», για να συμπληρώσει ότι: «Οι τρεις σύλλογοι που το υπερασπίζονται κερδίζουν όλες τις δικαστικές διαμάχες. Η UEFA δεν μπορεί να το σταματήσει και η πίεση στα αγγλικά κλαμπ δεν μπορεί να φέρει κανένα αποτέλεσμα».

Μια ημέρα αργότερα, η UEFA έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για το Champions League, ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα στη φάση των ομίλων. Παράλληλα, έστειλε και το δικό της μήνυμα προς τους τρεις συλλόγους, καθώς τους «απέκλεισε» από αυτό.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο «πόλεμος» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο συνεχίζεται και κανείς δεν ξέρει με σιγουριά που θα οδηγήσει όλο αυτό…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Απούσα η κόρη του Μαργαρίτα από τη Μητρόπολη

Υπόθεση Σεμέδο: Τι αναφέρει η μητέρα της 17χρονης- Το μήνυμα στο Instagram του Σεμέδο και τα βίντεο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται σφοδρές καταιγίδες - Οι περιοχές που θα πληγούν