ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός! Με κόσμο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (videos)

Super League
Intime

Super League: Με την παρουσία κόσμου θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό, ανατρέποντας την αρχική απόφαση για ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 70.000 ευρώ.

Ως εκ τούτου το «τριφύλλι» θα έχει τη στήριξη των φίλων του τόσο στο ματς με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή (31/10), όσο και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (7/11). Αυτό που απομένει να γνωστοποιηθεί είναι αν θα απαλλαγεί πλήρως ή θα κληθεί να πληρώσει το πρόστιμο.

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού είχαν ξεκαθαρίσει ότι το μεμονωμένο περιστατικό δεν έλαβε χώρο στον εν γένει χώρο του γηπέδου, αλλά καθοριστικό ρόλο έπαιξε το βίντεο που εξέτασε το πρωτοβάθμιο όργανο και βάσει του οποίου τιμώρησε τους «πράσινους».

Το συγκεκριμένο βίντεο αφορά άλλο γεγονός κι ως τούτου η χρήση του είναι απαράδεκτη, διότι προβάλλει πράξεις που δεν αναφέρονταν στο κατηγορητήριο. Επίσης, αναγράφεται άλλη ημερομηνία από εκείνη του αγώνα, συνεπώς δεν αποδεικνύεται ότι τα γεγονότα είναι από το συγκεκριμένο ματς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ελλάδα αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά - Πλήθος κόσμου στο «ύστατο χαίρε»

Έφη Κακαράντζουλα: Καταδικάστηκε σε 15 έτη κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Φώφη Γεννηματά: Συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα οι επικήδειοι των παιδιών της - «Αντίο μαμά...»