ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Basket League: «Καταιγίδα» ο Παναθηναϊκός πριν τον Ολυμπιακό - Τα highlights κι η βαθμολογία (vids)

Basket League
Intime

Basket League: Δείτε τα highlights των αγώνων της 11ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά από μια δύσκολη «διαβολοβδομάδα», ο Παναθηναϊκός «ξέσπασε» στον Προμηθέα, τον οποίο «διέλυσε» με 92-67.

Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν απόλυτα κι έκαναν μια καλή προπόνηση πριν από ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Πέμπτη (23/12). Το «τριφύλλι» έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι, σημειώνοντας 15/37 τρίποντα και συνολικά 92 πόντους με μόλις πέντε βολές! Κορυφαίος ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος είχε 17 πόντους με 5/8 τρίποντα σε μόλις 13 λεπτά!

Το «5 στα 5» στην έδρα του έκανε ο Κολοσσός, ο οποίος έκαμψε (74-65) και την αντίσταση του Περιστερίου. Οι «θαλασσί» είχαν σε εξαιρετική κατάσταση τους Ουίλιαμς και Φλόιντ, οι οποίοι είχαν μαζί τους 46 από τους 74 πόντους της ομάδας τους. Από την άλλη, η ομάδα των δυτικών προαστίων γνώρισαν δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς με τον Μίλαν Τόμιτς στην τεχνική ηγεσία τους.

Οι αγώνες του Σαββάτου

Ο Τάισον Κάρτερ ήταν απολαυστικός και στην τελευταία του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα οδήγησε το Λαύριο στη νίκη (87-71) επί του Ηρακλή. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος μετακομίζει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, μέτρησε 31 πόντους (5/7διπ., 6/10τρ., 3/3βολ.), 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Κάπως έτσι ηγήθηκε των γηπεδούχων, οι οποίοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς με τον «Γηραιό» που παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Λάρισα, η οποία λύγισε 82-74 τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Αυτή ήταν το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Θεσσαλίας, η οποία πήρε έτσι βαθιά βαθμολογική «ανάσα». Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στη μάχη των ριμπάουντ (45 έναντι 29) κι έχοντας κορυφαίο τον Μίλαν Μάριτς (22π., 9ριμπ.) πανηγύρισαν το πρώτο τους «διπλό» στο πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» και το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, με τον ΕΣΑΚΕ να ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Άρης Ολυμπιακός. Επίσης, γνωστοποίησε ότι στον ΠΑΟΚ προέκυψαν άλλα τέσσερα κρούσματα, εκ των οποίων τα τρία είναι παίκτες. Συνολικά, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε τα 12!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ BASKET LEAGUE

ΤΑ HIGHLIGHTS

Κυριακή (19/12)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 92-67

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 74-65

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σαββάτο (18/12)

ΛΑΥΡΙΟ - ΗΡΑΚΛΗΣ 87-71

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. - ΛΑΡΙΣΑ 74-82

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Παραιτηθείτε και προκηρύξτε εκλογές

Επεισόδιο στη Βουλή Τσίπρα - Γεραπετρίτη: Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τελικός The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του

Παλαιό Ψυχικό: Δολοφονία ο θάνατος του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη