ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Αναβλήθηκε το Άρης – Ολυμπιακός, 12 κρούσματα στον ΠΑΟΚ

Basket League
Intime

Basket League: Ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» και το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, με τον ΕΣΑΚΕ να γνωστοποιεί την αναβολή του αγώνα Άρης Ολυμπιακός.

Η διοργανώτρια αρχή έκανε δεκτό το αίτημα των «κίτρινων» να μην διεξαχθεί το ματς που ήταν προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (20/12).

Την Παρασκευή (17/12), ο Άρης είχε ανακοινώσει τρίτο κρούσμα, κάτι που έθεσε την ομάδα σε κατάσταση συναγερμού.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για το Άρης - Ολυμπιακός

«Mε ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου συνάντηση της 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League Άρης - Ολυμπιακός, αναβάλλεται, με τη σύμφωνη γνώμη των ανωτέρω ομάδων, για λόγους ανωτέρας βίας.

Και ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε μέλη της ομάδας της ΚΑΕ Άρης.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ»

«Βράζει» ο ΠΑΟΚ, έφτασε τα 12 κρούσματα

Στο μεταξύ, ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε ότι στον ΠΑΟΚ προέκυψαν άλλα τέσσερα κρούσματα, εκ των οποίων τα τρία είναι παίκτες. Μάλιστα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» σταμάτησαν οι προπονήσεις λόγω της διασποράς. Αναλυτικά: «Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco διαγνώστηκαν τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού. Τρία σε αθλητές κι ένα σε μέλος της ομάδας. Η ομάδα του ΠΑΟΚ mateco βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η μετάλλαξη «Όμικρον» ακυρώνει τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη - Ποιες χώρες παίρνουν μέτρα

Η κακοκαιρία «Κάρμελ» δείχνει τα... δόντια της - Πού χιονίζει, ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Τελικός The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του

Παλαιό Ψυχικό: Δολοφονία ο θάνατος του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη