ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός - Το πρόγραμμα κι οι μεταδόσεις της αγωνιστικής

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Intime

Super League: Το ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είναι αυτό που, όπως είναι φυσιολογικό, τραβάει όλα τα βλέμματα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Super League.

Οι «πράσινοι», παρά την ήττα στον Βόλο, δείχνουν σε ανοδική πορεία και μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή στην κατηγορία.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση, ωστόσο προέρχονται από την απρόσμενη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης ενώ έχουν κι απουσίες λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στο -9 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ανταγωνιστικό ΟΦΗ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε μεσοβδόμαδα τον Παναιτωλικό σε εξ αναβολής ματς.

Ο εξαιρετικός φέτος ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα μέσα στο 2022, αλλά για πρώτη φορά θα έχει τον Κρις Κόουλμαν στον πάγκο του. Σημαντικό ματς παραμονής στη Φθιώτιδα, με τη Λαμία να υποδέχεται τον Ιωνικό, ενώ ο ταλαιπωρημένος από τον κορονοϊό, Άρης φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος αναζητά απεγνωσμένα βαθμούς. Στην Τρίπολη, ο Αστέρας περιμένει τον Βόλο, με τις δυο ομάδες να παίζουν τα… ρέστα τους για μια θέση στην πρώτη εξάδα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δυστύχημα με Ferrari: Η έκκληση Κούγια για αυτόπτες μάρτυρες και η δικαστική διαμάχη Μονογυιού

Κρούσματα σήμερα: 19.772 νέες μολύνσεις - 72 θάνατοι σε 24 ώρες και 679 διασωληνωμένοι

Μυτιλήνη: Φωτιά στο ΚΥΤ του Καρά Τεπέ

Survivor: Αυτή είναι σύντροφός του Βαλάντη (photos)