ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας: Η μητέρα του Αλέξανδρου Λάμπη ήταν στο γήπεδο όταν κατέρρευσε

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας: Η μητέρα του Αλέξανδρου Λάμπη ήταν στο γήπεδο όταν κατέρρευσε

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί τον χαμό του Αλέξανδρου Λάμπη, με τη μητέρα του να αποτελεί τραγική φιγούρα.

Η μοίρα έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, καθώς βρισκόταν στην κερκίδα όταν ο γιος της κατέρρευσε.

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός σωριάστηκε στον έδαφος μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης Ηλιούπολη – Ερμιονίδα. Ο αγώνας διακόπηκε αμέσως κι οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν, χρησιμοποιώντας απινιδωτή.

Παρά τις τεράστιες προσπάθειες του ιατρικού τιμ, αλλά και των γιατρών στον Ευαγγελισμό, ο Λάμπη δεν ανέκτησε την επαφή με το περιβάλλον κι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Η μητέρα του ποδοσφαιριστή ήταν στις κερκίδες του Α’ Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης. Είναι από τις στιγμές που τα λόγια στερεύουν.

«Σήμερα θρηνούμε τον δικό μας Αλέξανδρο»

Ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του Αλέξανδρου Λάμπη, ο οποίος είχε περάσει από τα τμήματα υποδοχής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα

Σήμερα θρηνούμε για τον δικό μας Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος Λάμπη, ένα δικό μας παιδί έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς. Την ώρα που έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Έπαιζε ποδόσφαιρο όπως έκανε από μικρός στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα. Έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και συνέχισε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Ηλιούπολης.

Η ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στους οικείους του Αλέξανδρου».

Συλλυπητήρια από την ΕΠΟ - «Συγκλονισμένοι από την τραγωδία»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Αλέξανδρου Λάμπη εξέδωσε κι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία έκανε λόγο για «τραγωδία»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας και σύσσωμη η Ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπι που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του αγώνα Γ' εθνικής κατηγορίας Γ.Σ. Ηλιούπολης-Α.Ε. Ερμιονίδας.

Διοικούντες και στελέχη της Ε.Π.Ο. και ολόκληρος ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία αυτή και την απώλεια της ζωής ενός νέου ανθρώπου στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που απολάμβανε το αγαπημένο του παιχνίδι. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συμπαρίσταται στην οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή. Η σκέψη μας είναι κοντά της.

Δυστυχώς, κι ενώ στο γήπεδο υπήρχε ο απαραίτητος απινιδωτής και η επέμβαση των γιατρών ήταν άμεση, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον άτυχο νέο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρης – ΑΕΚ: «Καλό ταξίδι Άλκη» - Συγκλονιστικές εικόνες στο «Κλ. Βικελίδης» (photos)