ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Καταρρέει» η Τσέλσι - Χάνει και τους παίκτες της

Τσέλσι
AP Images

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Τσουνάμι» προβλημάτων στην Τσέλσι από τη στιγμή που η βρετανική κυβέρνηση επέβαλε κυρώσεις στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ της «κατάρρευσης» του λονδρέζικου συλλόγου είναι η διαφαινόμενη επιθυμία των ποδοσφαιριστών να αποχωρήσουν.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα της η αγγλική «Telegraph» αναφέρει ότι οι παίκτες της Τσέλσι ψάχνονται για να λύσουν τα συμβόλαιά τους. Ορισμένοι από τους «μπλε» φέρεται να έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους ατζέντηδες και τους δικηγόρους τους, για τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να μείνουν ελεύθεροι.

Όπως φυσικό το θέμα παρακολουθούν και αρκετά μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, τα οποία είναι πιθανό να επιδιώξουν να επωφεληθούν σε περίπτωση που επέλθει οικονομική κατάρρευση στην Τσέλσι.

«Πάγωσαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί του συλλόγου

Η τράπεζα Barclays προχώρησε στο «πάγωμα» των τραπεζικών λογαριασμών της Τσέλσι, συμπεριλαμβανομένων και των πιστωτικών καρτών. Δημοσίευμα του Sky Sports αναφέρει ότι σύντομα θα αρθεί ο συγκεκριμένος περιορισμός, με τον σύλλογο του Λονδίνου να είναι σε συζητήσεις για να μπορέσει να εξασφαλίσει άδεια και για την πώληση εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες της.

Κινδυνεύει με νέα «ζημιά» ύψους 641.000.000 ευρώ

Ο βασικός χορηγός του λονδρέζικου συλλόγου, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας «Three», ζήτησε να αφαιρεθεί άμεσα το λογότυπο της από τη φανέλα κι απ’ όλα τα σημεία που «Στάμφορντ Μπριτζ».

Όπως φαίνεται, όμως, αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», η Nike εξετάζει το ενδεχόμενο να τερματίσει τη συνεργασία με την Τσέλσι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η οικονομική «ζημιά» που μπορεί να υποστουν οι «μπλε» φτάνει τα 641.000.000 ευρώ!

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Πάγωσαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Τσέλσι

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Τσέλσι κινδυνεύει με νέα «ζημιά» ύψους 641.000.000 ευρώ

Premier League: Κερδίζει και με κυρώσεις η Τσέλσι! – Tα highlights κι η βαθμολογία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Τσέλσι έχασε και τον βασικό χορηγό της λόγω Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Πόλεμος στην Ουκρανία: Υπό αυστηρές προϋποθέσεις η πώληση της Τσέλσι από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Τσέλσι ζητάει χαλάρωση των κυρώσεών της - «Θα μιλήσουμε με την κυβέρνηση»