ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ντέρμπι Ευρώπης με το «καλημέρα» στα playoffs – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Τα playoffs ανοίγουν την αυλαία τους την Κυριακή (13/3), με το αθηναϊκό ντέρμπι, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται για δεύτερη φορά σε διάστημα 15 ημέρων στη Λεωφόρο, σε ένα ματς που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη της Ευρώπης.

Στις 27 Φεβρουαρίου, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει 3-0 της ΑΕΚ, «κλειδώνοντας» την παρουσία του στην πρώτη εξάδα, ενώ παράλληλα οδήγησε τον Αργύρη Γιαννίκη στην πόρτα της εξόδου των «κιτρινόμαυρων». Η αποψινή αναμέτρηση, βέβαια, αναμένεται να είναι τελείως διαφορετική και σαφώς πιο κρίσιμη.

Χωρίς Ιωαννίδη, αλλά με Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα κι αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής (12/3). Όπως είναι φυσικό τέθηκε εκτός αποστολής, κάτι που ισχύει και για τους Βέλεθ (θλάση στον προσαγωγό) και Χατζηθεοδωρίδη (ίωση). Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πάντως, είχε και ευχάριστα νέα, καθώς μπορεί να υπολογίζει στον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Η αποστολή του ΠαναθηναϊκούTwitter: @paofc_

Με Στάνκοβιτς στην αποστολή η ΑΕΚ

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος πήρε στην αποστολή της ΑΕΚ τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ενώ εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Όγκνιεν Βράνιες και Ντάμιαν Σιμάνσκι. Απών θα είναι φυσικά κι ο Γεβχέν Σάκχοφ, ο οποίος βρέθηκε στα σύνορα της Ουκρανίας για να φέρει στην Ελλάδα τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί τους.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Η αποστολή της ΑΕΚ

Η ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Το αθηναϊκό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το LIVE BLOG του Newsbomb.gr

Εντός έδρας Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έβαλε τέλος στο αήττητο των «ερυθρόλευκων». Η ομάδα του Πειραιά θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει τη διψήφια διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα με τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο τους, κάτι που θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί της Γάνδης για το Europa Conference League, φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πιθανό να προχωρήσει σε ροτέινσον, με δεδομένο ότι ακολουθεί κι ο επαναληπτικός στο Βέλγιο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για το καλύτερο.

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Διαβάστε επίσης:

Οριστικό! Αυξάνεται η πληρότητα των γηπέδων στο 75% - Ποιες οι προϋποθέσεις