ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιτυχημένη συνδιοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα των Ε.ΑΣ.Υ.Α. – A.E.A.Ε.

Επιτυχημένη συνδιοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα των Ε.ΑΣ.Υ.Α. – A.E.A.Ε.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας 7×7 φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με κεντρικό σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ – ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ» που συνδιοργανώθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 στο γήπεδο του Π.Α.Ο. ΡΟΥΦ, από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στον εν λόγω αγώνα συμμετείχαν οι ομάδες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της Εθνικής Αστέγων. Για την ιστορία, η ομάδα της Α.Ε.Α.Ε. επικράτησε με 2-1 και στα δύο ματς που αγωνίστηκε, ενώ η ομάδα της Ε.ΑΣ.Υ.Α. επικράτησε με 2-0 επί της Εθνικής ομάδας των Αστέγων.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΓΙΑΝΝΙΝΑΣ Γεώργιος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΚΑΝΕΛΛΟΣ Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων στον τομέα Καθαριότητας & Ανακύκλωσης κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Νικόλαος, η επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κα ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ Ιωάννα, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ κ. ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ Γιούρκας, ο Αναπλ. Διευθυντής του ΚΕΜΕΑ κ. ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ Νικόλαος, ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αιδεσιμότατος Πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Δημήτριος ΤΕΖΑΣ – εφημέριος του Ιερού Ορφανοτροφείου Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου ΡΟΥΦ και ο υπεύθυνος του πρότζεκτ της Εθνικής Ομάδας των Αστέγων τα τελευταία 15 έτη μέσω του περιοδικού Σχεδία, κ. ΑΛΕΦΑΝΤΗΣ Χρήστος.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν την M.Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 στον υπεύθυνο της βιβλιοθήκης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. ΑΝΥΣΣΗ Παναγιώτη από αντιπροσωπεία των Ενώσεών μας αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο Α.Ε.Α.Ε. κ. ΑΒΑΝΙΔΗ Δημήτριο, τον Ταμία Α.Ε.Α.Ε. κ ΖΑΚΕΣΤΙΔΗ Κων/νο και τον αναπλ. Ταμία Ε.ΑΣ.Υ.Α. κ. ΦΩΤΗ Βασίλειο.

«Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους συναδέλφους μέλη μας για την συγκινητική ανταπόκριση που επέδειξαν, τιμώντας τον όρκο τους και υπενθυμίζοντας σε όλους ότι το φιλότιμο και το υψηλό αίσθημα ευθύνης του Έλληνα Αστυνομικού είτε αφορά το υπηρεσιακό είτε το ανθρωπιστικό σκέλος του λειτουργήματός του είναι ανεξάντλητο» αναφέρει η ανακοίνωση.