ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LaLiga: Διακοπή και αγωνία στο Κάντιθ – Μπαρτσελόνα, κατέρρευσε οπαδός στις κερκίδες

LaLiga
AP Photo/Jose Breton

LaLiga: Η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ διακόπηκε στο 81ο λεπτό, καθώς ένας φίλαθλος στις εξέδρες αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πολύ άσχημο περιστατικό στο «Νουέβο Μιραντίγια», όπου ένας οπαδός που παρακολουθούσε το ματς χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες.

Η κατάσταση του φιλάθλου δείχνει να είναι ιδιαίτερα σοβαρή, με τον τερματοφύλακα της Κάντιθ να τρέχει για να παραδώσει τον απινιδωτή στο σημείο.

Οι γηπεδούχοι, όπως κι οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα «πάγωσαν» με τις στιγμές να είναι δραματικές. Κάποιοι ξέσπασαν σε δάκρυα, ενώ κάποια άλλοι προσεύχονταν για την υγεία του ανθρώπου.

Ο διαιτητής, Ντελ Θέρο Γκράντε διέταξε τους παίκτες των δύο ομάδων να πάνε στα αποδυτήρια, μετά από 20 λεπτά διακοπής. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, για το αν θα συνεχιστεί ή όχι το ματς.

Η αγωνία είναι μεγάλη για άτυχο οπαδό, με τον καρδιολόγο που έτρεξε για να τον βοηθήσει, να διασχίζει τον αγωνιστικό χώρο για να πάει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Την ίδια στιγμή, γίνονταν εκκλήσεις από τα μεγάφωνα για να βοηθήσουν κι άλλοι ειδικοί, ενώ όπως αναφέρει η «Sport», υπάρχει κι άλλος οπαδός που έχασε τις αισθήσεις του.