ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Ναντ 0-2:Τέλος ο ευρωπαϊκός εφιάλτης, τώρα ο Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός – Ναντ 0-2:Τέλος ο ευρωπαϊκός εφιάλτης, τώρα ο Παναθηναϊκός

Europa League: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (0-2) κι από τη Ναντ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι ολοκλήρωσε δίχως νίκη το φετινό ευρωπαϊκό «ταξίδι» του, λίγες ημέρες πριν το καθοριστικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» συμπλήρωσαν 15 ματς δίχως νίκη, επεκτείνοντας το αρνητικό ρεκόρ ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη.

Ο Μίτσελ είχε παραδεχθεί πριν το ματς ότι «θα έχουμε το ένα μάτι μας και στο ματς της Κυριακής» κι αυτό φάνηκε και στις επιλογές του. Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν είχαν παίξει πολύ, αλλά και σε νεαρούς.

Στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός είχε θετική εικόνα κι αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, μετά την ανάπαυλα, όμως, ο ρυθμός έπεσε και στο τέλος «μίλησε» το κίνητρο των φιλοξενούμενων.

Η Ναντ σημείωσε δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά, με τους Μοχάμεντ (79’), Μπλας (90’) και στο φινάλε πανηγύρισε την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League. Η γαλλική ομάδα προσπέρασε την Καραμπάγκ, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Φράιμπουργκ και τερμάτισε τρίτη (συνεχίζοντας στο Europa Conference League).

Europa League
Η τελική βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακούuefa.com

Ο Ολυμπιακός στρέφει, πλέον, την προσοχή του αποκλειστικά στο ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (6/11) με τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαϊδης». Ένα ματς που μοιάζει με «τελικό», καθώς οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι στο -10 από την κορυφή.

Europa League
Ολυμπιακός - Ναντ 0-2uefa.com

ΓΚΟΛ: 79' Μοχάμεντ, 90' Μπλας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέρχι Μπόικο (Ουκρανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καστελέτο, Μουτουσαμί
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος (61΄ Σισέ), Ρέτσος, Βρουσάι (46΄ Βρσάλικο), Μπουχαλάκης, Κούντε, Μπόουλερ (85΄ Μπόουλερ), Αμπ. Καμαρά (69΄ Μαρσέλο), Ουί-Τζο, Ελ Αραμπί (46΄ Σαπουντζής).
ΝΑΝΤ (Αντουάν Κομπουαρέ): Λαφόν, Κορσιά, Καστελέτο, Παλουάζ, Φάμπιο (5΄ Άπια), Σισοκό, Μουτουσαμί (73΄ Τσιριβέγια), Σιμόν (46΄ Μπλας), Γκεσάν (80΄ Κοκό), Γκαναγκό (73΄ Μπαμπά), Μοχάμεντ.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικές ειδήσεις