ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρονάλντο απείλησε ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο αν κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα» ο Μέσι

Ο Ρονάλντο απείλησε ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο αν κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα» ο Μέσι
Valerio Pennicino - UEFA/UEFA via Getty Images

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το 2019 απειλούσε ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο αν ο Λιονέλ Μέσι κατακτούσε ακόμα μια «Χρυσή Μπάλα».

Το δίπολο Κριστιάνο ΡονάλντοΛιονέλ Μέσι είναι αυτό που μονοπωλεί εδώ και περίπου 15 χρόνια το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος και ο Αργεντινός σούπερ σταρ θεωρούνται οι κορυφαίοι της ιστορίας του αθλήματος και το ποιος αναδεικνύεται κάθε χρονιά ο κορυφαίος, είναι αντικείμενο συζήτησης αλλά και… ίντριγκας για τον Τύπο και τους οπαδούς.

Κάθε χρόνο η κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» ήταν το μεγάλο στοίχημα για τους δύο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν την πρωτιά σε δύο κατηγορίες που αφορούν το φημισμένο βραβείο του περιοδικού France Football.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει τις περισσότερες κατακτήσεις, έχοντας πάρει επτά φορές της «Χρυσή Μπάλα», ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν υποψήφιος 18 φορές για τον τίτλο κατακτώντας τον τις πέντε από αυτές. Μάλιστα, σύμφωνα με μια αποκάλυψη βιογράφου του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ήταν τόσο εμμονικός με τη «Χρυσή Μπάλα» που έφτασε στο σημείο να απειλήσει ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο αν δεν την κατακτήσει το 2019!

Εν τέλει, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν αυτός που κατέκτησε το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» το 2019, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος συνεχίζει να αγωνίζεται και τώρα ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου όμως αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες και αναζητά διαφυγή από το «Ολντ Τράφορντ» για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του…