ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Αστέρας Τρ. – Παναθηναϊκός 1-0: Τον «γκρέμισε» από την κορυφή

Super League, Αστέρας Τρ. – Παναθηναϊκός 1-0: Τον «γκρέμισε» από την κορυφή

Super League: Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό, ο οποίος «πλήρωσε» την αποβολή του Δημήτρη Κουρμπέλη και για πρώτη φορά έμεινε στη δεύτερη θέση, στο -2 από την ΑΕΚ.

Το «τριφύλλι» γνώρισε την Τρίπολη την τρίτη του φετινή ήττα, μετά από εκείνες από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός, Δημήτρης Κουρμπέλης «πλήγωσε» την ομάδα του, καθώς δέχθηκε δύο κίτρινες σε διάστημα εφτά λεπτών, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να παίξει με παίκτη λιγότερο από το 33’.

Μέχρι εκείνο το σημείο, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς ήταν ανώτεροι, ωστόσο η αποβολή άλλαξε τα δεδομένα. Σε ένα ματς που είχε λιγοστές φάσεις, ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε το γκολ στο 80ο λεπτό, με τον Μπαρτόλο, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή οκτώ λεπτά νωρίτερα.

Οι «πράσινοι» είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 86ο λεπτό, αλλά ο Παπαδόπουλος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ιωαννίδη. Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» από την Τρίπολη για έβδομο σερί ματς κι έμεινε στη δεύτερη θέση, στο -2 από την ΑΕΚ.

Super League
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-0slgr.gr

Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)
Κίτρινες: Γκαρντάβσκι, Μπαράλες, Μπαρτόλο, Σίτο, Μπερτόλιο, Ιγκλέσιας - Κουρμπέλης
Αποβολές: 33’ Κουρμπέλης (2η κίτρινη)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Σανταφέ (72’ Μπαρτόλο), Γκαρντάβσκι (55’ Μπερτόλιο), Σίτο (90'+1' Γκαρσία), Κρεσπί (90'+1' Αλάγκμπε), Μπαράλες.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς (81’ Χουάνκαρ), Κουρμπέλης, Ρουμπέν, Τσέριν (74’ Τσόκαϊ), Παλάσιος (81’ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ (67’ Μαντσίνι), Σπόραρ (67’ Ιωαννίδης)

Σχετικές ειδήσεις