ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ολυμπιακός: Χωρίς Χάμες με Άρη και ΠΑΟΚ, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

Super League, Ολυμπιακός: Χωρίς Χάμες με Άρη και ΠΑΟΚ, «τρέχει» για Παναθηναϊκό
Intime

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ για τα κρίσιμα παιχνίδια του Ολυμπιακού κόντρα σε Άρη (2/4, 21:00) και ΠΑΟΚ (5/4, 21:00) για τα play off της Super League.

Η επανέναρξη των Play Off της Super League ξεκινάει με ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό.

Ο Χάμες Ροντρίγκες μετείχε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Κολομβίας, η οποία βρέθηκε στην Ασία για φιλικά. Ο άσος των «ερυθρόλευκων» αγωνίστηκε κόντρα στη Νότια Κορέα, αλλά δεν έγινε και το ίδιο στο «τεστ» με την Ιαπωνία, λόγω ενός προβλήματος στο πόδι του.

Αρχικά, οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για τραυματισμό που δεν ήταν σοβαρός, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκαν, μια και ο Κολομβιανός άσος δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της Κυριακής (02/04) κόντρα στον Άρη, αλλά και αυτό με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (05/04) αφού το πρόβλημα είναι το ίδιο που τον κράτησε εκτός το προηγούμενο διάστημα.

Μάλιστα, στον Ολυμπιακό υπάρχει ανησυχία και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, την μεθεπόμενη Κυριακή (09/04).

Στη Stoiximan Super League ο Χάμες Ροντρίγκες έχει παίξει σε 18 παιχνίδια (1.380'), έχει πετύχει πέντε γκολ και έχει μοιράσει έξι ασίστ.