ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Bundesliga: «Δώρο» Μπάγερν, «αυτοκτονία» Ντόρτμουντ!

Bundesliga: «Δώρο» Μπάγερν, «αυτοκτονία» Ντόρτμουντ!

Bundesliga: Απίστευτες γκέλες για Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ στην Γερμανία, τυχεροί οι Βαυαροί.

«Χρυσή» ευκαιρία να «πιάσει» την Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή είχε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά την… πέταξε στα σκουπίδια. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στις αναμετρήσεις τους για την 28η αγωνιστική. Με τους Βαυαρούς να χαμογελούν παρά τη δική τους γκέλα, καθώς διατηρούν την πρώτη θέση 6 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Στο Μόναχο η Μπάγερν φιλοξένησε τη Χόφενχαϊμ. Ο Παβάρ στο 17’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τούχελ, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Κράμαριτς στο 71’. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση.

Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ φιλοξενήθηκε απ’ την Στουτγάρδη. Έχοντας το παιχνίδι στο… πιάτο της, καθώς ο Αλέ στο 26’ και ο Μάλεν στο 33’ έκαναν το 0-2, ενώ έξι λεπτά μετά αποβλήθηκε ο Μαυροπάνος. Δύο γκολ πλεονέκτημα και παίκτης παραπάνω για την Ντόρτμουντ. Παρ’ όλα αυτά, ο Κουλιμπαλί στο 78’ μείωσε σε 1-2 και ο Βάγκνομαν ισοφάρισε στο 84’! Η Ντόρτμουντ στο 3ο των καθυστερήσεων με τον Ρέινα έκανε το 2-3, αλλά η Στουτγάρδη στο 90+7’ ισοφάρισε σε 3-3. Αποτέλεσμα που μπορεί να στοιχίσει μέχρι και τον τίτλο στην Μπορούσια.

Έτσι η Μπάγερν Μονάχου είναι στους 59 βαθμούς, τη στιγμή που η Ντόρτμουντ είναι στους 57 και τα βάζει με την τύχη της, γιατί σπατάλησε τεράστια ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή.