ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Επιστροφή για Κούρτιτς-Τάισον, εκτός Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα

Super League, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Επιστροφή για Κούρτιτς-Τάισον, εκτός Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ έπειτα από επτά μήνες, μέσα και ο Τάισον - Εκτός οι Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί.

Η Stoiximan Super League ρίχνει αυλαία στο γήπεδο της Τούμπας, με ένα μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που θα κρίνει την τρίτη θέση της φετινής βαθμολογίας και ενδεχομένως και το εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης σεζόν.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία του με προπόνηση στην έδρα του.

Όπως συνηθίζεται το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το μεγάλο παιχνίδι, ενώ ειδικές ασκήσεις έγιναν και για τις στατικές φάσεις.

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην αποστολή, όπως και ο Γιασμίν Κούρτιτς, αντίθετα με τον Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, του έγινε έλεγχος και προτιμήθηκε να μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εκτός μάχης είναι και ο Νέλσον Ολιβέιρα, που δούλεψε ατομικά.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Τάισον, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Μπράντον και Τζίμας.