ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Ανακούφιση για Μπακασέτα ενόψει Euro 2024 - Η διάγνωση για τον τραυματισμό του

Εθνική Ελλάδας: Ανακούφιση για Μπακασέτα ενόψει Euro 2024 - Η διάγνωση για τον τραυματισμό του

Προκριματικά Euro 2024: Ανησυχία προκλήθηκε στην Εθνική ομάδα με τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα στο παιχνίδι της Τράμπζονσπορ για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Λήξη συναγερμού στην Εθνική Ελλάδας μετά τη μεγάλη ανησυχία που έφερε ο τραυματισμός του Τάσου Μπακασέτα σε αγώνα για το Πρωτάθλημα Τουρκίας.

Η Τραμπζονσπόρ συνέτριψε με 5-1 την Αλάνιασπορ στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής και ο διεθνής μεσοεπιθετικός πέτυχε ένα ασύλληπτο γκολ στο 32’ της αναμέτρησης (αγωνίστηκε ως βασικός και ο Μανώλης Σιώπης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση).

Στη συνέχεια, όμως ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας τραυματίστηκε. Συγκεκριμένα, στο 47ο λεπτό του αγώνα έπεσε στο έδαφος και σφάδαζε από τους πόνους. Το ιατρικό τιμ μπήκε στο γήπεδο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες κι αμέσως ζήτησε να γίνει αλλαγή.

Έτσι, ο Μπακασέτας αντικαταστάθηκε από τον Ένις Μπαρντί, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία και στον Γκουστάβο Πογέτ.

Ωστόσο τα νέα που έρχονται από την Τουρκία είναι ευχάριστα, αφού ο διεθνής μεσοεπιθετικός φαίνεται να μην αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και έτσι θα είναι κανονικά στη διάθεση της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει στις 16 Ιουνίου (21:45) την Ιρλανδία στην «Opap Arena» σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος, ενώ τρεις μέρες αργότερα (19/6, 21:45) θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει τον Κιλιάν Εμπαπέ και την παρέα του.

Ήδη στην προετοιμασία της Εθνικής βρίσκονται οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Διαβάστε επίσης:

Αργεντινή: Συγκλονίζει η κόρη του οπαδού της Ρίβερ που έπεσε στο κενό - Fake το video που κυκλοφορεί

Συνελήφθη οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για εξοργιστική φανέλα

Αγωνία στην Εθνική, αποχώρησε τραυματίας ο Μπακασέτας

Μυθική γκολάρα από Μπακασέτα!