ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Euro 2024, Γαλλία – Ελλάδα: Με Κιλιάν Εμπαπέ η ενδεκάδα των «μπλε»

Προκριματικά Euro 2024
AP Photo/Joao Matos

Προκριματικά Euro 2024: Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ επέλεξε τον Κιλιάν Εμπαπέ στη βασική ενδεκάδα της Γαλλίας, για την αναμέτρηση με την Ελλάδα.

Η Εθνική δίνει το βράδυ της Δευτέρας (19/6) το πιο δυνατό τεστ της στην εποχή Πογέτ και θέλει να εμφανιστεί ανταγωνιστική.

Το έργο της, βέβαια, μόνο εύκολο δεν θα είναι κόντρα σε ένα «μεγαθήριο» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μάλιστα, η Γαλλία θα έχει στην αρχική σύνθεση της και το μεγάλο της «αστέρι», τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος μαζί με τους Κομάν και Κόλο Μουανί θα συνθέτουν μια τριπλέτα «φωτιά» στην επίθεση.

Η ενδεκάδα της Γαλλίας: Μενιάν, Κουντέ, Κονατέ, Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντές, Γκριεζμάν, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Κομάν, Κολό Μουανί, Εμπαπέ.

Η ώρα και το κανάλι του Γαλλία – Ελλάδα

Η αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελλάδα για την 4η αγωνιστική του Β’ ομίλου των προκριματικών του Euro 2024 είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας (19/6). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά τόσο από το Novasports Prime, όσο κι από τον Alpha. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του, αλλά και να δείτε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις