ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Νέων: Είπε «αντίο» στο Euro 2023, με τον πρώτο της βαθμό – «Λευκή» ισοπαλία με Ισλανδία

Εθνική Νέων Euro 2023
Glomex

Εθνική Νέων: Η Ελλάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του Euro 2023, παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε στο 0-0 με την Ισλανδία, η οποία έδινε μάχη για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης που διεξάγεται στη Μάλτα.

Οι διεθνείς δέχθηκαν εννιά τέρματα στα πρώτα ημίχρονα των αναμετρήσεων με Νορβηγία και Ισπανία κι όπως φάνηκε το πάθημα έγινε μάθημα.

Οι παίκτης του Τάσου Θέου εμφανίστηκαν σοβαροί από το πρώτο λεπτό και προέβαλαν σθεναρή αντίσταση στους Ισλανδούς που «καίγονταν» για τη νίκη. Τελικά, η «λευκή» ισοπαλία τους άφησε εκτός συνέχειας.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος κι αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, με καλύτερη αυτή του Τζίμα μόλις στο 5ο λεπτό.

ΕΛΛΑΔΑ: Μοναστηρλής, Κεραμίτσης, Καλογερόπουλος, Προδρομίτης, Σπυράκος, Τσίκος (84' Κώττας), Νικολάου (74' Συμεωνίδης), Κυριόπουλος (74' Γεωργιάδης), Αποστολάκης, Τζίμας (84' Γκολφίνος), Γκούμας (66' Σμυρλής)
ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Πέτερσον, Κάρλσον (65' Μπιάρνασον), Ρόμπερτσον, Ανταλστέινσον, Κρίστιανσον, Γέρουντσον, Μπρινγιόλφσον (58' Θόρνταρσον), Μπίργκισον (58' Θόρκελσον), Νέκβασον (65' Χάραλντσον), Γκούντμουντσον, Θορστέινσον (78' Άντρεσον)

  • Στο άλλο ματς του ομίλου, Ισπανία και Νορβηγία έμειναν στο 0-0 και πήραν τα δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά του Euro 2023.

Η βαθμολογία:

  1. Ισπανία 7 (7-1)
  2. Νορβηγία 5 (6-5)
  3. Ισλανδία 2 (2-3)
  4. Ελλάδα 1 (4-10)

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις