ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Παραμονεύει» για Ράφα Μιρ - Τα δεδομένα για το deal

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Παραμονεύει» για Ράφα Μιρ - Τα δεδομένα για το deal
EPA/Jose Manuel Vidal, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Τα δεδομένα της υπόθεσης του Ράφα Μιρ παρακολουθεί προσεκτικά ο Ολυμπιακός, καθώς θέλει τον επιθετικό της Σεβίλλης.

Η απόκτηση ενός φορ αποτελεί μία από τις προτεραιότητες στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται… καθυστερημένοι στις κινήσεις τους για την ενίσχυση του ρόστερ, ωστόσο, συνεχίζουν τις επαφές για τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην λίστα που έχουν ετοιμάσει οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Στην κορυφή της λίστας των επιθετικών εμφανίζεται, τη δεδομένη στιγμή, το όνομα του Ράφα Μιρ. Ο 26χρονος άσος συνεχίζει να απασχολεί τους Πειραιώτες, όπως τονίζει και η «Mundo Deportivo». Μάλιστα, οι Ισπανοί αναφέρονται και στις προθέσεις της Σεβίλλης.

Ο Ράφα Μιρ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ενώ η αξία του φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τα δεδομένα δεν είναι… υπέρ των «ερυθρόλευκων». Όμως, δεν είναι απαγορευτικά.

Συγκεκριμένα, η Σεβίλλη δεν εμφανίζεται αρνητική στην παραχώρηση του 26χρονου επιθετικού, είτε ως κανονική μεταγραφή, είτε με τη μορφή του… δανείου για έναν χρόνο. Παράλληλα, όπως τονίζεται στο άρθρο, η παρουσία του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, καθώς θέλει τον παίκτη στον Πειραιά.

Όμως, ο Ολυμπιακός δεν είναι… μόνος του στην κούρσα για την απόκτηση του Ράφα Μιρ. Στο… κόλπο βρίσκονται και οι Μαγιόρκα και Βαλένθια, που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την μεταγραφή.

Σχετικές ειδήσεις