ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, ΑΕΚ: Συνάντηση Μελισσανίδη με Λιβάι για νέο συμβόλαιο - Άκυρο σε πρόταση 20 εκατ. ευρώ

Μεταγραφές, ΑΕΚ: Συνάντηση Μελισσανίδη με Λιβάι για νέο συμβόλαιο - Άκυρο σε πρόταση 20 εκατ. ευρώ
Eurokinissi

Μεταγραφές: Συνάντηση με τον Λιβάι Γκαρσία φέρεται πως είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του διεθνή μεσοεπιθετικού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έφτασε πρόταση άνω των 20.000.000 ευρώ για την πώληση του ποδοσφαιριστή από σύλλογο του εξωτερικού.

Λίγο αργότερα, δημοσιεύματα από την Γαλλία υποστήριξαν πως η Λανς κατέθεσε επίσημη πρόταση σχεδόν 22 εκατομμυρίων ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία. Ωστόσο, η απάντηση της Ένωσης ήταν αρνητική, καθώς δεν θέλει να τον χάσει.

Για τον λόγο αυτό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται πως είχε άμεσα επαφή με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, προκειμένου να συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του με σαφώς βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Το παρόν συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και ο Λιβάι Γκαρσία λαμβάνει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ σε ετήσια βάση. Η ΑΕΚ θέλει να ανταμείψει τον διεθνή άσο, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και προτίθεται να του προσφέρει υψηλές απολαβές. Σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία, τότε, η Ένωση θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σ’ όλες τις προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή.