ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σειρήνες από Σαουδική Αραβία για Φορτούνη – «Τρελά» λεφτά

Σειρήνες από Σαουδική Αραβία για Φορτούνη – «Τρελά» λεφτά

Πρόταση 2,5 εκ. ευρώ το χρόνο έχει ο Κώστας Φορτούνης απ’ την Αλ Ουάχτα του Γιώργου Δώνη, με τους Σαουδάραβες να είναι αποφασισμένοι να τον αποκτήσουν.

Το… τσουνάμι εκατομμυρίων της Σαουδικής Αραβίας, έφτασε και στην Ελλάδα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Η Αλ Ουάχτα που έχει προπονητή τον Γιώργο Δώνη, χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για έναν εκ των κορυφαίων παικτών του. Τον Κώστα Φορτούνη.

Οι Άραβες δίνουν τεράστιο συμβόλαιο στον Έλληνα άσο. Συγκεκριμένα ετησίως του προσφέρουν απολαβές 2,5 εκ. ευρώ. Ποσό που φυσικά είναι τεράστιο και ικανό να τον κάνει να δελεαστεί. Φυσικά τα πάντα θα εξαρτηθούν κι απ’ τον Ολυμπιακό, καθώς χωρίς τη δική του συγκατάθεση δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό.

Ίσως η μεταγραφή του Σκάρπα απ’ τους «ερυθρόλευκους» να σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με το θέμα Φορτούνη, καθώς οι δύο παίκτες αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Η πρόταση φέρεται να είναι άνω του 1 εκ. ευρώ για τους Πειραιώτες (σύμφωνα με το «ΦΩΣ») και είναι στα γραφεία της ΠΑΕ εδώ και μέρες. Μένει να φανεί η κατάληψη της υπόθεσης με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.