ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα μπουζούκια οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού

Στα μπουζούκια οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού

Οι κυρίες των ξένων παικτών του Παναθηναϊκού το έριξαν έξω και διασκέδασαν… Greek style σε νυχτερινό κέντρο.

Όταν η οικογένεια περνά καλά, τα πάντα είναι καλύτερα για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Από αυτή την άποψη, οι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού περνούν υπέροχα στην Ελλάδα. Πέρα απ’ τον αγωνιστικό χώρο, τις προπονήσεις και τις δημόσιες παρουσίες τους, αυτό φαίνεται και απ’ τη χαρά των δικών τους ανθρώπων.

Ειδικά των συζύγων/συντρόφων τους που τους ακολούθησαν στη χώρα μας. Οι γυναίκες πολλών ξένων παικτών του «τριφυλλιού» λοιπόν, το έριξαν έξω το βράδυ της Παρασκευής. Ή καλύτερα τα ξημερώματα του Σαββάτου. Διασκεδάζοντας με την ψυχή τους και δείχνοντας πόσο… Ελληνίδες έχουν γίνει.

Κυρίες απ’ τις χώρες των Βαλκανίων, της Ιβηρικής, της Σκανδιναβίας, ακόμη και της λατινικής Αμερικής, έγιναν μια παρέα και όλες μαζί κάθισαν στο ίδιο τραπέζι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Πέτρος Ιακωβίδης (γνωστός υποστηρικτής του Παναθηναϊκού) και η Λένα Ζευγαρά.

Λουλουδοπόλεμος, χαρά, τσιφτετέλι και φυσικά ελληνικό τραγούδι, περιελάμβανε η βραδιά διασκέδασης για τις κυρίες των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.