ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Εντυπωσιάζει το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της «απόβασης» του Αργεντινού στις ΗΠΑ

Λιονέλ Μέσι: Εντυπωσιάζει το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της «απόβασης» του Αργεντινού στις ΗΠΑ
Screenshot

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι και τον αντίκτυπο που είχε στην αγορά της Αμερικής.

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν και να πάρει μεταγραφή στην Ίντερ Μαϊάμι, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Αμερική και το MLS, αποτέλεσε μία από τις σπουδαιότερες ειδήσεις του περασμένου καλοκαιριού παγκοσμίως.

Ο αντίκτυπος που είχε αυτή η εξέλιξη σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο για τις ΗΠΑ ήταν μεγάλος. Πολύ μεγαλύτερος από αυτό που θα περίμεναν και οι πιο αισιόδοξοι άνθρωποι, που μπλέχτηκαν στη σπουδαία μεταγραφή.

Η Apple TV, η οποία έβαλε το... χεράκι της για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή με τα ποσοστά που έταξε στον Λιονέλ Μέσι, ετοίμασε ντοκιμαντέρ για αυτή την ιστορική στιγμή για το αμερικανικό ποδόσφαιρο και την Δευτέρα (2/10) αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ για το «Messi Meets America».

Πρόκειται για μια σειρά έξι επεισοδίων στα οποία παρουσιάζεται όλο το παρασκήνιο της μετακίνησης του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή, αλλά και του αντίκτυπου που είχε στα αθλητικά δρώμενα της χώρας. Συνεργείο της Apple και της Smuggler Entertainment που ανέλαβε την παραγωγή, ακολουθούσε από την πρώτη στιγμή τον «Pulga», με σκοπό να γυρίσει σκηνές σε Παρίσι, Αργεντινή και να παρουσιάσει λεπτομέρειες από το πως βίωσε ο ίδιος και οι άνθρωποι της Ίντερ Μαϊάμι αλλά και του MLS τη μεγάλη μεταγραφή.

Στο τρέιλερ εμφανίζεται και ο πρόεδρος και μέτοχος της αμερικανικής ομάδας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Λιονέλ Μέσι και εξηγεί όλο το παρασκήνιο.

Τα τρία πρώτα επεισόδια του «Messi Meets America» θα κάνουν πρεμιέρα παγκοσμίως στις 11 Οκτωβρίου, με τα τρία επόμενα να ασχολούνται περισσότερο με τις πρώτες στιγμές του Αργεντινού στο γήπεδο, τα γκολ που πέτυχε και την επίδραση που είχε στον κόσμο του MLS και την Αμερική γενικότερα.