ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίσος στη Ριέκα για Λιβάγια – Χυδαία μηνύματα για τον Κροάτη

Μίσος στη Ριέκα για Λιβάγια – Χυδαία μηνύματα για τον Κροάτη

«Πολεμικό» κλίμα για τον Μάρκο Λιβάγια στην Ριέκα, με τους οπαδούς της τοπικής ομάδας να τραγουδούν συνθήματα με κατάρες για τον πρώην άσο της ΑΕΚ δύο μέρες πριν το μεταξύ τους ματς.

Η Χάιντουκ Σπλιτ το Σάββατο (7/10) πάει να αγωνιστεί στη Ριέκα για το πρωτάθλημα Κροατίας. Πόλη που μόνο φιλική δεν είναι για τον Μάρκο Λιβάγια. Ο κορυφαίος παίκτης των φιλοξενούμενων και γνωστός μας απ’ τη θητεία του στην ΑΕΚ, έχει γίνει το… κόκκινο πανί. Σε σημείο ακραίων συμπεριφορών εναντίον του μάλιστα.

Αιτία είναι το επεισόδιο που είχε παλιότερα σε προπόνηση της Εθνικής Κροατίας. Όταν κάποιος οπαδός της Ριέκα τον έβρισε και ουσιαστικά του επιτέθηκε ο Λιβάγια! Από τότε το μίσος εναντίον του είναι άσβεστο.

Δυστυχώς δύο μέρες πριν το ματς, φανερώνεται με κάθε τρόπο αυτό. Πετάχτηκαν μέχρι και χαρτιά με εμετικό σύνθημα κατά του Λιβάγια. Συγκεκριμένα γράφουν «Πέθανε Λιβάγια». Ακριβώς αυτό είναι και το σύνθημα που φωνάζουν οι οπαδοί της Ριέκα, υποσχόμενοι πολεμικό κλίμα εναντίον του.

Ακόμη και ο προπονητής των γηπεδούχων, δεν προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Σε δηλώσεις του για όσα είχαν γίνει στην προπόνηση της Εθνική Κροατίας, τόνισε πως ο οπαδός που πληρώνει εισιτήριο έχει το δικαίωμα να φωνάζει αυτό που θέλει!