ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: Fake news η καταδίκη σε 99 μαστιγώματα για «μοιχεία» στο Ιράν λέει η πρεσβεία στη Μαδρίτη

Ρονάλντο: Fake news η καταδίκη σε 99 μαστιγώματα για «μοιχεία» στο Ιράν λέει η πρεσβεία στη Μαδρίτη

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, σε περίπτωση που πάει να αγωνιστεί και πάλι στο Ιράν με την Αλ Νασρ θα βρεθεί αντιμέτωπος με καταδίκη σε 99 μαστιγώματα  - Διέψευσε η πρεσβεία του Ιράν στη Μαδρίτη 

Σε μπελάδες κόντεψε να μπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την παρουσία του στην Τεχεράνη με την Αλ Νασρ στο πλαίσιο της αναμέτρησης κόντρα στην Περσέπολη για το ασιατικό Champions League.

Ο Πορτογάλος συνάντησε την Φατίμα Χαμάμι, Ιρανή ζωγράφος που είναι παράλυτη κατά 85% και του έδωσε έναν πίνακα που είχε φτιάξει ειδικά για εκείνον.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο «CR7» αγκάλιασε και φίλησε την γυναίκα, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να της δηλώσει την ευγνωμοσύνη του για την κίνησή της. Αλλά το εν λόγω βίντεο κυκλοφόρησε στα social media και προκάλεσε έντονη αντίδραση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το κανάλι «Sharq Emroz», ο Ίβηρας σούπερ σταρ θα πρέπει να καταδικαστεί σε 99 μαστιγώματα την επόμενη φορά που θα ταξιδέψει στο Ιράν για τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Όλο αυτό το σενάριο έβαλε σε διαδικασία διάψευσης την πρεσβεία του Ιράν στην Ισπανία, η οποία με ανάρτηση στο Χ αρνήθηκε «κατηγορηματικά την έκδοση οποιασδήποτε δικαστικής απόφασης κατά οποιουδήποτε διεθνούς αθλητή». Μάλιστα ενέπλεξε στην ανακοίνωση και τον πόλεμο στο Ισραήλ, θεωρώντας ότι όλο αυτό ήταν υποκινούμενο, άλλη μια απόπειρα να επισκιαστούν «τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, κατά ενός καταπιεσμένου λαού».