ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έψαχναν το ασθενοφόρο του αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έψαχναν το ασθενοφόρο του αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έγινε και αυτό στο ντέρμπι που σημαδεύτηκε από την κροτίδα στον Χουάνκαρ και τη διακοπή άνω της μίας ώρας που οδήγησε στο να κριθεί η αναμέτρηση στα… δικαστήρια.

Ένα ακόμα ντέρμπι στην Ελλάδα δεν ολοκληρώθηκε εντός γηπέδου, αφού οπαδοί του Ολυμπιακού έριξαν κροτίδα στους παίκτες του Παναθηναϊκού που έκαναν προθέρμανση, με αποτέλεσμα να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα με τον Χουάνκαρ. Ο Ισπανός μπακ χρειάστηκε να διακομιστεί εν τέλει στο νοσοκομείο Υγεία, όπου διαπιστώθηκε πως έχει διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής.

Ακόμα, όμως, και η διακομιδή του ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο έγινε… σίριαλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Όπως φαίνεται και από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο Χουάνκαρ διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του «Υγεία». Ο λόγος είναι πως ενώ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζητούσαν επιτακτικά το ασθενοφόρο του γηπέδου, αυτό δεν εμφανιζόταν.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τον κανονισμό, στα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες της Super League υπάρχει υποχρέωση να βρίσκονται δύο ασθενοφόρα. Ένα για τυχόν διακομιδή τραυματία παίκτη σε νοσοκομείο και ένα για τους φιλάθλους και τους υπόλοιπους παραβρισκόμενους στο γήπεδο. Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πάντως, ασθενοφόρο για να παραλάβει τον Ισπανό μπακ δεν είχε εμφανιστεί για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και να φτάσει στο Φάληρο ασθενοφόρο από το «Υγεία».

Μάλιστα, κι αυτό δυσκολεύτηκε να προσεγγίσει το γήπεδο και πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να φτάσει λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε όλη τη νύχτα, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής. Σε κάθε περίπτωση, ένα ακόμα θέμα που πρέπει να ερευνήσουν οι Αρχές σχετικά με το ντέρμπι είναι το αν ξεκίνησε χωρίς τον απαιτούμενο αριθμό ασθενοφόρων και ποιος ήταν αυτός που πήρε την ευθύνη για κάτι τέτοιο...