ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζήτησε συγγνώμη ο Κουρμπάνοφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Αποδέχομαι την ευθύνη των πράξεων μου»

Ζήτησε συγγνώμη ο Κουρμπάνοφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Αποδέχομαι την ευθύνη των πράξεων μου»

Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ που βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαϊνης ανέλαβε την ευθύνη των πράξεών του, απολογούμενος προς τον κόσμο του μπάσκετ.

Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαϊνης. Ο άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σόκαρε την ομάδα, τη χώρα του και συνολικά τον κόσμο του μπάσκετ. Ο ίδιος δε θέλησε να δικαιολογηθεί, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη της πράξης του. Μάλιστα απολογήθηκε και ζήτησε συγγνώμη.

Η γραπτή δήλωση του Κουρμπάνοφ:

«Αγαπητοί φίλοι της ΤΣΣΚΑ, συμπαίκτες, διοίκηση, υπάλληλοι του συλλόγου και όλοι οι φίλοι του καλύτερου παιχνιδιού με μπάλα!

Ζητώ συγγνώμη για την τρέχουσα κατάσταση. Φυσικά, αυτό που συνέβη δεν είναι αντάξια συμπεριφορά και οι συνέπειες μου έχουν ήδη χρησιμεύσει ως μάθημα. Αποδέχομαι την πλήρη ευθύνη των πράξεων μου.

Εκτιμώ πραγματικά την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει ο σύλλογος και οι οπαδοί εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα θεωρούσα μεγάλη τιμή να παίζω στην ΤΣΣΚΑ και κυρίως να είμαι αρχηγός της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση έδωσα το 100% για χάρη του ομαδικού αποτελέσματος και προς χαρά όλης της στρατιάς των φιλάθλων του συλλόγου.

Το πιο σημαντικό για μένα τώρα είναι να επιστρέψω στο παιχνίδι και στο αγαπημένο μου επάγγελμα. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψω στο παρκέ το συντομότερο δυνατό.

Ευχαριστώ τους αγαπημένους μου, φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές για την υποστήριξή τους σε δύσκολες στιγμές».