ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός: Με Φορτούνη και Ρέτσο η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα

Κώστας Φορτούνης Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός
Intime News

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης κι ο Παναγιώτης Ρέτσος βρίσκονται στις βασικές επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για τον αγώνα ρεβάνς για τα playoffs του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός με «σύμμαχο» το 1-0 του πρώτου αγώνα θα επιδιώξουν να τελειώσουν τη δουλειά, παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» του Europa Conference League.

Ο Βάσκος τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του Πειραιά με σύστημα 4-3-3, έχοντας στις βασικές επιλογές τους δύο Έλληνες. Ο Ρέτσος θα είναι παρτενέρ του Κάρμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Φορτούνης θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης, ο Ποντένσε στο άλλο κι ο Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Ορτα, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, ενώ στον πάγκο είναι οι: Τζολάκης, Παπαδούδης, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Μασούρας, Καρβάλιο, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς, Ντόη.

Το Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης (22/2). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport2HD. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και να βλέπετε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις